Vuslat'ın 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz gerçekle yüzleşti

Güncelleme Tarihi:

Vuslatın 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı Aziz gerçekle yüzleşti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2019 21:02

TRT1 ekranlarında ilgiyle takip edilen Vuslat dizisi 22 Nisan Pazartesi akşamı 16. bölümü ile sevenleriyle buluştu. Dizinin bu haftaki bölümünde Aziz peşini bırakmayacak olan ve yüzleşmesi gereken gerçeği kabullendi. . Aziz’in bu kararı herkesin acı çekmesine ve Feride’ye veda etmesine sebep olacak olsa bile Feride’nin elinden bu karara saygı duymaktan başka bir şey gelmez. Peki, Vuslat'ın 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Haberin Devamı

Kadir Doğulu, Devrim Özkan ile Mehmet Özgür'ün başrollerini paylaştığı, TRT1'in sevilen dizisi Vuslat'ın 15. bölümü 22 Nisan tarihi ile izleyici karşısına çıktı. Vuslat'ın merakla beklenen 22 Nisan tarihli 15. bölümünde Feride, kolyenin geçmişinin sorgulamaya başladı. Peki Vuslat'ın 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vuslat'ın 15. bölümünde neler oldu? İşte merak edilenler...

Dizinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimize en kısa sürede eklenecektir. 

VUSLAT'IN 14. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Vuslat'ın bu hafta ekranlara gelecek olan 15. bölümünde Faik Feride'ye kolyenin geçmişinin anlatacak. Feride aynı kolyeden bir tane daha olduğunu söyleyecek. Feride ve Aziz kaçırılarak bir evde tutsak edilecek. Tahsin Aziz'e Kerem'in dedesi ile ilgili bazı bilgiler verecek. Aziz, Salih’e yardım ettiği sırada yeni soru işaretleriyle karşı karşıya kalır. Her ziyaretinde gerçeğe doğru bir adım daha yaklaşırken, bulmak istediklerine daha dikkatli bakması gerektiğini Abdullah’ın yardımıyla kavramaya çalışacaktır. 

 

BAKMADAN GEÇME!