Vuslat dizisinin 1. bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vuslat dizisinin 1. bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2019 22:23

Vuslat dizisi ekranlara gelen 1. bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde gizemli bir rüya, geçmişten gelen bir saat ve karanlık bir olay Aziz ve Feride’yi birbirine bağladı. İlk bölümün ardından dizinin yeni bölüm fragmanı diziseverler tarafından araştırılmaya başladı. Peki, Vuslat dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vuslat dizisi yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerine oldukça gerilim dolu anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde Feride, babasıyla ilgili endişeliyken kardeşi Fırat’la ilgili bir gerçeği öğrendi. İlk bölümün ardından dizinin yeni bölüm fragmanı diziseverler tarafından araştırılmaya başladı. Peki, Vuslat dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Gizemli bir rüya, geçmişten gelen bir saat ve karanlık bir olay Aziz ve Feride’yi birbirine bağlıyor. Aziz, önemli bir iş anlaşmasını yürütürken üvey kardeşi Kerem’le gerilim yaşıyor. Feride, babasıyla ilgili endişeliyken kardeşi Fırat’la ilgili bir gerçeği öğreniyor. Salih, kadim bir bilgelik oyununu mahalleliye tanıtıyor. Feride’nin babası Faik acı bir olayla karşılaşıyor.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!