Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Volkan Çetinkaya kimdir? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Volkan Çetinkaya kimdir Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 20:05

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Volkan Çetinkaya, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Volkan Çetinkaya'nın ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyordu. Ada hayatındaki lider tavrı ve TSK geçmişiyle dikkat çeken Volkan Çetinkaya arkadaşları tarafından da adeta bir abi gibi benimseniyor. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Volkan Çetinkaya kimdir? Aslen nerelidir? İşte, Volkan Çetinkaya'nın hayatına dair bilgiler.

Haberin Devamı

Beden eğitimi öğretmeni olan Volkan Çetinkaya, ayrıca TSK Ordu Milli takım sporcusu. Eski TSK personeli olan Çetinkaya, yüzme ve atletizm antrenörlüğü de yapmaktadır. Gönüllüler yarışmacısı Volkan Çetinkaya, sporcu kimliğiyle ön plana çıkıyor. Survivor birebir karşılaşmalarında 27 mağlubiyet, 27 galibiyeti bulunan yarışmacı, 9. Sırada yer alıyor. Survivor’da sert ve kararlı duruşuyla dikkat çeken Volkan Çetinkaya, sosyal medyayı çok aktif kullanmıyor.

Daha çok spor faaliyetlerine ilişkin kareler paylaşan Volkan Çetinkaya, Survivor’a gitmeden önce eşi ve çocuklarının fotoğrafını paylaşmış. Başarılı yarışmacının “Canlarım kuzularim ....İyi ki varsınız, allaha emanet olun.” Notuyla paylaştığı fotoğraflar pek çok takipçisi tarafından beğenilmiş.

Haberin Devamı

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Volkan Çetinkaya kimdir Aslen nerelidir

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!