Veda Mektubu son bölüm izleme ekranı! Veda Mektubu 4. son bölüme Alanur'un şoke hamlesi damga vurdu! İşte yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Veda Mektubu son bölüm izleme ekranı Veda Mektubu 4. son bölüme Alanurun şoke hamlesi damga vurdu İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2023 02:14

Veda Mektubu 4. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, Kanal D'nin sevilen dizisi Veda Mektubu'nun 20 Mart tarihli son bölümünde Hatice'nin söyledikleri ile kafası karışan Aslı ve Mehmet arasında nikaha dakikalar kala şiddetli tartışma yaşanması şoke etti. Dizinin final anında ise Aslı'nın kendilerini izlediğini fark eden Alanur'un Ziya'yı öpmesi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Veda Mektubu son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 5. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Veda Mektubu son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan Veda Mektubu'nda bu hafta, Alanur'un eski aşkı Ziya’yı kullanarak herkesten intikam almak için yaptığı tehlikeli hamle dikkat çekti. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Sefer'in Aslı'ya tokat atması çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

VEDA MEKTUBU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Veda Mektubu'nun 20 Mart Pazartesi günü yayınlanan dördüncü bölümünde Alanur intikam peşine düşüyor!

Düğüne dakikalar kala Hatice'nin yaptığı hamle en mutlu günlerinde Aslı ve Mehmet’i karşı karşıya getirir. Bu da yetmezmiş gibi Seher de Aslı’yı Mehmet’ten koparmak için kurduğu planları bir bir uygulamaktadır. Alanur, tarafında sular durulmaz ve Karlı ailesini zor durumda bırakacak bir organizasyon yapar. Aileyi cemiyetle buluşturan Alanur'un amacı eski aşkı Ziya’yı kullanarak herkesten intikam almaktır. Fakat Alanur’un bu hamlesi hiç de hesapladığı gibi gelişmez. Başta kendisi olmak üzere Aslı ve Mehmet'i de çok güç bir duruma düşürür.

Haberin Devamı

VEDA MEKTUBU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Veda Mektubu 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Seher, Alanur'un acısını Aslı'dan çıkarıyor!

Seher, kafasındaki planı bir bir uygulamaya başlar. Başlarda Aslı'ya iyi davranarak onu avucuna düşüren Seher, Alanur'a duyduğu kini ve nefreti Aslı'dan çıkarır. Öte yandan Ziya, Mehmet'i olacaklara karşı uyarır. Alanur ise seneler önce yaşadıklarının acısını Ziya'dan çıkarmaya niyetlidir.

Veda Mektubu yeni bölümüyle 27 Mart Pazartesi 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!