Veda Mektubu 2. son bölüm izleme ekranı: Veda Mektubu son bölüme Aslı'nın annesine yazdıkları damga vurdu! İşte yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Veda Mektubu 2. son bölüm izleme ekranı: Veda Mektubu son bölüme Aslının annesine yazdıkları damga vurdu İşte yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2023 02:16

Veda Mektubu 2. bölüm izleme ekranı son bölümü ekran başında izlemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için erişime açıldı. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Kanal D'nin yeni dizisi Veda Mektubu'nun 6 Mart tarihli son bölümünde, Aslı'nın annesi Alanur ve Ziya Karlı'nın bir dönem büyük aşk yaşadığını öğrenmesi şoke ederken, Seher'in herkesin hayatını değiştirecek planı devreye koyması ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından Veda Mektubu 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Veda Mektubu son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Veda Mektubu son bölüm tek parça yayınlandı. Yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı 'Veda Mektubu'nun 2. son bölümünde Mehmet, Alanur’a kızıyla evlenmek istediğini ve çok yakında ailesini de alarak istemeye geleceklerini söylerken, Ziya ile Alanur'un yıllar sonra yeniden bir araya gelme ihtimali Seher'i çılgına çevirdi. Aslı'nın annesine yazdığı mektup son bölümün final anında damga vurdu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Seher'in Aslı'ya ilgili söylediği sözler çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

VEDA MEKTUBU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Veda Mektubu'nun 6 Mart Pazartesi günü yayınlanan ikinci bölümünde Aslı ve Mehmet'in kararı herkeste şok etkisi yaratıyor!

Haberin Devamı

Alanur “Oğlunuzu kızımdan uzak tutun. Benim size verecek kızım yok.” diye çıkıştığı Ziya Karlı’dan “Bizim de kesinlikle öyle bir niyetimiz yok. Ayrıca Mehmet nişanlı ve yakında evleniyor.” cevabını alır. Aslı'nın kafası da kalbi de hiç beklemediği bir anda aldığı evlenme teklifi nedeniyle karma karışıktır. Mehmet Aslı’yı evine geri götürdüğünde gerilim daha da artar. Mehmet, Alanur’a kızıyla evlenmek istediğini ve çok yakında ailesini de alarak istemeye geleceklerini söyler. Öfke patlaması yaşayan Alanur, bu evliliği engellemek için gururunu da ayaklar altına alarak yıllar sonra Ziya ile yüzleşir. Aslı ise annesinin herkesten sakladığı gizemli geçmişini öğrenmenin şokunu yaşamaktadır. Hatice ellerinden kayıp giden Mehmet’i geri kazanmanın yollarını ararken Aslı da çok önemli bir karar verme eşiğindedir.

VEDA MEKTUBU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Seher Alanur'a karşı kızı Aslı'yı kullanmakta kararlıdır. Alanur ise yaşadığı olayların aynısını kızı da yaşamasın diye Ziya'nın kapısına dayanır. Ancak Aslı, Mehmet'e olan aşkından dolayı annesini karşısına alır. Mehmet ise Aslı'yla beraber her türlü zorluğun üzerinden gelebileceğine inanır. Seher, Alanur'un kızı tarafından reddedilmesi karşısında içten içe mutlu olur.

Haberin Devamı

Veda Mektubu yeni bölümüyle 13 Mart Pazartesi 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!