Vatanım Sensin 29. bölüm 2. fragmanında Tevfik'ten şok sözler

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 15:50

Vatanım Sensin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle final yaparak izleyicilerini merakta bırakan Vatanım Sensin'in yarın akşam yayınlanacak olan 29. bölümünde olayların ardı arkası kesilmeyecek! Son anda bir yolunu bulup kaçan Tekvfik, Azize'yi rehin almakla kalmayıp Cevdet'i de deşifre etmek için harekete geçiyor. İşte, Vatanım Sensin 29. bölüm fragmanları ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin'in yarın akşam yayınlanacak 29. bölümüne ilişkin yeni görüntüler geldi. Tarihi sahneleri ve başarılı oyuncu kadrosuyla sık sık sosyal medyaya da konu olan Vatanım Sensin'in yeni bölüm fragmanlarında çarpıcı detaylar var! Cevdet Albay'ın ailesi bir daha dönmemek üzere şehri terk etmek zorunda kalıyor! Azize, Tevfik'in tehditine rağmen yaşam mücadelesi veriyor. Cevdet’in akıllıca planıyla köşeye sıkışan Tevfik, çareyi Azize’yi kaçırmakta buluyor. Artık yolun sonuna gelen Tevfik’in sözleri ardından Vasili, silahının namlusunu Cevdet'e doğrultuyor. İşte, tüm bu gelişmelerin ve daha fazlasının sinyalini veren Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanları!

Tevfik'in gerçek bir vatan haini olduğunu artık herkes öğrenmiştir. Lakin o durumdan bile Tevfik bir yol bulup kaçmayı başarır. Azize'yi rehin alarak durumu kontrol etmeye çalışır. Cevdet'in gerçek vazifesini de Vasili'ye anlatarak kendisine bu pusuyu kuranlardan intikam alma gayesi içerisine girer.
Durumu öğrenen Vasili, silahının namlusunu Cevdet'e doğrultur. Cevdet artık çıkmaz bir sokakta bir çıkış aramaktadır. Cevdet Albay, Azize'yi tehdit eden Tevfik'in planını bozabilecek mi? Düşmanın Anadolu'ya yürüyüşü durdurulabilecek mi? Leon, Hilal'in gidişini engelleyecek mi? Vasili, tüm yaptıkları için Cevdet'i cezalandıracak mı? Tevfik tüm yaşananlardan sonra intikam için Azize'yi öldürecek mi? Vatanım Sensin merakla beklenen yeni bölümüyle 25 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!