Vatanım Sensin dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 23:24

Vatanım Sensin dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Vatanım Sensin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Cevdet, Güney Cephesi’nin kapanması yolunda büyük bir adım atsa da Filippos’un son hamlesiyle Doğu Cephesi yeniden karıştı ve Türk Ordusu'nun gücü tek cephede toplanamaz hale geldi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Hilal yeni durumunu kabullenmekte güçlük çekerken, ne Leon ne de ailesi onun umutsuzluğa teslim olmasına izin vermedi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Cevdet, Güney Cephesi’nin kapanması yolunda büyük bir adım atsa da Filippos’un son hamlesiyle Doğu Cephesi yeniden karışmış, Türk Ordusu'nun gücü tek cephede toplanamaz hale gelmiştir. Hilal yeni durumunu kabullenmekte güçlük çekerken, ne Leon ne de ailesi onun umutsuzluğa teslim olmasına izin vermeyecektir. Böylece Cevdet ve Leon, Hilal’i bu hale getiren caninin izini sürmeye başlarlar. Ancak failin kimliği onları yepyeni bir şüpheye iter.

Haberin Devamı

Filippos ise Yunanistan’da ilan edilen seferberliğin yardımıyla Türklerin üzerine yürümek için büyük bir ordu kurmuştur. İki ordu cephede karşı karşıya gelmeye hazırlanırken, Filippos kendi planlarını uygulamak için harekete geçer.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gece yarısı sokak ortasında silahlar çekilir ve Hilal sırtından vurulur. Hilal, kanlar içinde yere yığılır.

Her yerde Hilal’i arayan Leon, gördüğü manzara karşısında şoka girer. Hilal’i vakit kaybetmeden hastaneye götürür. Hastaneye gelen Cevdet perişan olur. Hilal’e hiçbir zaman gerçek kimliğini söyleyemeyen Cevdet, içinde biriktirdiği sırları baygın haldeyken itiraf eder. Hilal’in ölüm kalım savaşı verdiğini öğrenen Azize, Hasibe ana ve Yıldız da çok zor dakikalar geçirmeye başlarlar.

Hilal’i öldüremeyen Adonis ise yarım kalan işini tamamlama derdindedir. Hilal’in hastanedeki odasına giden Adonis, onu öldürmek için yeniden harekete geçecektir. Cevdet ise Mustafa Kemal Paşa tarafından vazifelendirir. Bu kez vazifesinde çok dikkatli olmak zorundadır. Zira Yunan Ordusu’ndan gizli gerçekleştireceği vazife, Milli Mücadele için büyük önem arz etmektedir.

BAKMADAN GEÇME!