Vatanım Sensin son bölüm sonrası 39. yeni bölüm fragmanı araştırılıyor

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin son bölüm sonrası 39. yeni bölüm fragmanı araştırılıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2017 15:43

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından merakla araştırılmaya başladı. Son bölümde ekrana gelen olayların ardından merakla araştırılan Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında Cevdet'in tavrı merak konusu oldu. Peki, aksiyon dolu bir bölümün ardından Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Kanal D ekranlarının perşembe akşamlarına damga vuran tarihi dizisi Vatanım Sensin'in 22 Aralık tarihli son bölümünde Damat Ferit göründü ve dengeler değişti. Peki Vatanım Sensin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Vatanım Sensin son bölümünden bazı detaylar

Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında İzmir'in karıştırmak isteyen General Filippos, Damat Ferit'i şehre davet etmiştir. Şehre gelen Damat Ferit'in amacı ise Mustaf Kemal ve Dağıstanlı'yı hain ilan etmektedir. Vatanım Sensin 38. yeni bölüm fragmanında bu duruma karşı bir plan geliştiren Dağıstanlı, Yanık Efe'yi suikastçi olarka görevlendirip şehre göndermiştir. Peki, Vatanım Sensin'in yeni bölümünde Yanık Efe'yi yani Tevfik'i gören Cevdet nasıl bir tepki verecektir? İşte, bölümle ilgili bazı bilgiler

Haberin Devamı

Damat Ferit, İzmir'e geliyor! Cevdet ve Tevfik, yeniden karşı karşıya!

Filippos'un davetiyle Damat Ferit, İzmir'e gelecektir. Damat Ferit, İzmir'in orta yerinde Dağıstanlı ve Mustafa Kemal'i hain ilan etmeyi planlamaktadır. Bunu duyan Dağıstanlı, Damat Ferit'in ipini çekmeye karar verir. Onu öldürmek için Yanık Efe yani Tevfik'i görevlendirir. Bu durumu öğrenen ve planı olan Cevdet, hızlı şekilde Yanık Efe'yi durdurmaya gider. Ama onu bulduğunda gördüğü kişi Tevfik'tir. Cevdet, yeniden Tevfik'i gördüğünde onunla nasıl yüzleşecek?

Azize, Yunan zulmüne karşı kadınları da arkasına alarak destek olmak istediğini Dağıstanlı'ya söyler. Dağıstanlı, bu cesareti duyduğunda ise çok sevinir. Azize ve Dağıstanlı, Yunanlara karşı savaştan galip çıkabilecekler mi? Dağıstanlı kendisine gelen düzenli orduya katılma talebine ne karşılık verecek?

Savaş İzmir'de şiddetini arttırıyor; Türk kadını mücadeleye devam ediyor!

Yunan General Filippos, İzmir'e geldikten sonra her şeyin Türkler için daha da kötüye gitmesine sebep olur. Savaşın acımasız yüzü, herkesi derinden etkilemeye devam eder. Çocuklarını kaybeden analar, Yunan karargahı önünde direnişe başlarlar. Dağıstanlı, çiftliğindeki kadınların Yunan Ordusu ile savaşmasından etkilenir. Azize'nin cesur yüreği, herkesin dikkatini çeker.

Haberin Devamı

Damat Ferit'in İzmir'e gelecek olması, Dağıstanlı'nın da harekete geçmesine neden olur. Damat Ferit'i öldürme planları yapan Dağıstanlı, Tevfik ile Cevdet'in karşı karşıya gelmelerine sebep olur.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Son bölümde Hilal’in kaçırılması tüm dengeleri alt üst etti. Dağıstanlı’nın gözüne girmek amacıyla kaçırdığı Hilal’e aşık olan Kerim, onunla evlenmeye karar verdi. Leon, son anda Hilal’i kaçırmayı başardı ve ikili herkesten gizlice evlendi. Hilal- Leon cephesinde güzel gelişmeler olduğunu düşünen izleyiciler, Vatanım Sensin son bölüm finalinde büyük bir sürpriz yaşadı. Kerim’in Leon ve Hilal’e silah doğrulttuğu anlarda patlama sesi başka bir yerden geldi. Kerim, Azize’nin silahıyla vuruldu. Vatanım Sensin 37. bölümünde Azize’nin ortaya çıkıp çıkmayacağını merak eden izleyiciler yeni fragman araştırması yapıyordu. Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanıyla birlikte şaşırtıcı ipuçları geldi. 

Filippos, vatan hainlerini öldüreceğini Cevdet'e söyleyerek Yunan ordusunu harekete geçmek üzere ileri sürer. Yunan'ın geldiğini duyan Dağıstanlı, onları püskürtmek için hazır bekleyecektir. Dağıstanlı ile aynı safta çarpışacağını belirten Tevfik, vatan için ölmeye hazır olduğunu söyler. Kerim'in ölümünden sonra Seher, hedefine Cevdet'i alır. Cevdet, annesinin ve kızlarının gözleri önünde Seher'in silahından çıkan kurşunla ölecek mi?

BAKMADAN GEÇME!