Vatanım Sensin 10. bölüm fragmanı yayında: Cevdet üniformayı çıkarıyor

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 10. bölüm fragmanı yayında: Cevdet üniformayı çıkarıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2016 10:07

Vatanım Sensin yeni bölümleriyle tüyleri diken diken etmeye devam ediyor. Tarihi dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünde Ölmez Hasan'ın yakalanması tüm dengeleri alt üst etti. Finale doğru ise Hilal'in başına gelenler ekrana kilitledi. Nefes kesen final sahnesinin hemen ardından Vatanım Sensin 10. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni fragmanda Cevdet'ten kızından vazgeçmesi isteniyor! İşte, çarpıcı sahnelerden oluşan Vatanım Sensin 10. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlere oldukça heyecanlı dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının her hafta izleyenleri ekran başına kilitleyen dizisi Vatanım Sensin'de yine hareketli dakikalar yaşandı. Osmanlı tarihini dolu dolu anlatan dizinin son bölümüne damga vuran dakikalar yer aldı. Son bölümde Cevdet, Yunan cephaneliğini patlatarak zafer kazanmış olsa da Ölmez Hasan'ın yakalanması işleri değiştirdi. Son bölümün ardından izleyiciler 10. bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Vatanım Sensin 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dün akşam nefes kesen bir sahneyle merak bırakan Vatanım Sensin’in yeni bölüm fragmanı da kısa sürede yayına alındı. Yeni bölümde Yunan askerleri tarafından yakalanan Hilal, ölümle yüz yüze geliyor. Cevdet, görevi için kızını feda etmektense üniformasını çıkarmaya göze alıyor. Peki, Cevdet kızı Hilal’i kurtarabilecek mi? Dizinin başından beri çok sevdiği ailesine bile Yunan askeri gibi gibi davranan Cevdet’i neler bekliyor? İşte, Vatanım Sensin 10. bölümden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Cevdet, Yunan cephaneliğini patlatarak zafer kazanmış olsa da Ölmez Hasan'ın yakalanması işleri değiştirir. Leon'un, Cevdet'e dair şüpheleri Vasili'nin aklını karıştırmıştır. Cevdet, Ölmez Hasan’dan silahların yerini öğrenmeye çalışırken, Ölmez Hasan da onu kimliğini deşifre etmekle tehdit eder. Vasili'nin  Ölmez Hasan'ı konuşturmak için bulduğu yöntem ise Cevdet'i hayli zorda bırakacaktır.

Diğer yandan Azize, Cevdet’le yakınlaşmalarının ardından bocalamaktadır. Tevfik, Ölmez Hasan’ın onu adını vermesine mani olmak için Azize’yi kullanmak ister. Ölmez Hasan ise Azize’nin, Cevdet’in karısı olduğunu anladığında, ona bir sır vermeye niyetlenir. Bu sır her şeyi değiştirecektir.

Hikaye ve Künye

Azize üç çocuğu ve kayınvalidesi ile zorlu bir mücadelenin içinde bulur kendini... Canından çok sevdiği kocasının yokluğuyla ve savaş yıllarının zorluklarıyla mücadele ederek yetiştirir çocuklarını.

Haberin Devamı

1919 yılında, Yıldız güzeller güzeli, gözü yükseklerde bir genç kız, Hilal ise memleket sevdalısı mücadeleci bir genç kız olmuştur. Ali Kemal ise gönlündeki aşk acısıyla ve kendisine dair öğrendiği hazin sırla yaşamaya çalışan serseri bir mayın gibidir. Azize her birinin dertleriyle uğraşmaya çalışırken, İzmir’in Yunanlılar tarafından işgal edileceği haberi ile sarsılırlar. Oysa bu işgal onlara yıllar önce kaybettikleri birini geri getirecektir. Ama hiç ummadıkları bir şekilde...

Üst üste mağlubiyetle biten savaşlardan yorgun düşmüş bir milletin, en son ve en büyük sınavına hazırlandığı 1919 senesinin baharı, Azize ve Cevdet'in de hayatlarında yeni bir dönemi başlatacaktır.

Haberin Devamı

Görünür ve görünmez düşmanların gölgesinde, yolları tekrar kesişecek, hayatları bu kesişme yüzünden alt üst olacaktır. Zaferler ve mağlubiyetler görecekler, ayrılıklar ve kavuşmalar yaşayacaklar, umudun ve buhranın ateşiyle yanacak ve gerçek sevginin, gerçek vefanın, gerçek ihanetin ne olduğunu öğreneceklerdir. Cevdet ve Azize'nin hikayesi, küllerinden doğan yepyeni bir ülkenin kaderiyle bir yazılacaktır.

Vatanım Sensin ; Savaşın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, aşklarını yine de yeşertmeye çalışanların, her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız bir yolun hikayesidir bu...

BAKMADAN GEÇME!