Vatanım Sensin 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Sosyal medyayı sallamaya devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 9. bölüm fragmanı yayınlandı Sosyal medyayı sallamaya devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 08:55

Vatanım Sensin 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Dün akşam ekrana gelen 8. bölümüyle kalpleri bir kez daha fetheden diziye Atatürk'ten gelen çağrı damga vurdu, Amasya genelgesinde alınan kararlara yönelik gelen yapılan çağrının canlandırıldığı Vatanım Sensin, sosyal medyaya da damga vurdu. Kısa sürede yayınlanan yeni fragman ise heyecan dozunu daha da arttırdı. İşte, Vatanım Sensin 9. bölüm fragmanı ve daha fazlası!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam etti. Kanal D ekranlarının izleyenler tarafından oldukça sevilen ve takip edilen dizisi Vatanım Sensin yine bomba etkisi yarattı. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde gerek heyecanlı gerekse duygusal dakikalar yaşandı. Son bölümde Cevdet’in vazifesi mühimmatı imha etmekti. Ancak, ummadığı engellerle karşılaşarak, bir kez daha ailesiyle sınanmak zorunda kaldı. Nefes kesen son bölümün hemen ardından izleyiciler 9. bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Vatanım Sensin 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 8. bölümde; Cevdet, gerçek kimliği deşifre olmadan Ölmez Hasan'dan kurtulmak zorundadır. Silahları bulan Azize'nin ise, hayatı tehlikededir. Tevfik, en önemli sırrını öğrenen Azize'ye dair kararını henüz vermemiştir. Diğer yandan, Amasya genelgesinde alınan kararlar Türk halkını umutlandırır. Ancak, İtilaf devletlerinin Yunan Ordusuna destek için gönderdiği önemli sayıda askeri mühimmat bu umuda gölge düşürür. Cevdet’in vazifesi mühimmatı imha etmektir. Ancak, ummadığı engellerle karşılaşacak, bir kez daha ailesiyle sınanmak zorunda kalacaktır...

Haberin Devamı

 SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Her geçen hafta başarısını katlamaya devam eden Vatanım Sensin 8. bölümüyle sosyal medyayı salladı. Dün ekrana gelen çağrı sahnesiyle ekrana kilitleyen Vatanım Sensin, Renkli Sayfalara da konu oldu. Dünkü bölümüyle tüyleri diken diken eden diziye damga vuran o sahneler bugün bir kez daha hatırlatıldı. 

Sevilen diziden her hafta olduğu gibi bu hafta da iki fragman birden geldi. İlk fragmanda Atatürk ve silah arkadaşlarından gelen çağrı mektubu kalplere dokunurken ikinci fragmanda Tevfik'in tehditlerine maruz kalan Azize'nin sözleri merak uyandırdı. Peki, Vatanım Sensin yeni bölümünde Atatürk ve silah arkadaşlarından gelen mektupta neler yazıyor? Cevdet ve kendi hayatı arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Azize'nin kararı ne olacak? Başrollerini Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in paylaştığı Vatanım Sensin'in bugün ekrana gelecek olan 8. bölümünde Atatürk ve silah arkadaşlarından gelen mektupla Türk halkına birlik çağrısı yapılılıyor. Dizinin yeni bölümünde Atatürk ve silah arkadaşlarından gelen çağrıyı okuyan Hilal, gözyaşlarını boğuluyor! 

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Cevdet, gerçek kimliği deşifre olmadan Ölmez Hasan'dan kurtulmak zorundadır. Silahları bulan Azize'nin ise, hayatı tehlikededir. Tevfik, en önemli sırrını öğrenen Azize'ye dair kararını henüz vermemiştir. Diğer yandan, Amasya genelgesinde alınan kararlar Türk halkını umutlandırır. Ancak, İtilaf devletlerinin Yunan Ordusuna destek için gönderdiği önemli sayıda askeri mühimmat bu umuda gölge düşürür. Cevdet’in vazifesi mühimmatı imha etmektir. Ancak, ummadığı engellerle karşılaşacak, bir kez daha ailesiyle sınanmak zorunda kalacaktır...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Cevdet'i bir kez daha kaybetmekle yüzleşen Azize, bu kez mantığıyla değil duygularıyla hareket eder ancak sevinci kısa sürecektir. Ne pahasına olursa olsun silahlara ulaşmak isteyen Cevdet'in verdiği karar, hem Cevdet'i hem de arkasından oyunlar çeviren Tevfik'i çok daha güç durumda bırakmıştır. Şimdi ölüm her ikisinin de ensesindedir.Eftelya'nın ayağına dolanacağını anlayan Tevfik, önlemini alır ancak yağmurdan kaçarken doluya tutulur. Cevdet, büyük sırrının açığa çıkma ihtimaliyle karşı karşıya gelirken, bu kez ölümle burun buruna gelen Azize olur.

 

BAKMADAN GEÇME!