Vatanım Sensin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, 4 dakikada son bölüm

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı İşte, 4 dakikada son bölüm
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 14:34

Vatanım Sensin dizisi dün akşam ekrana gelen bölümüyle yine adından söz ettirdi. 5. bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizide bu hafta Cevdet'in kendisini aldattığı düşüncesiyle kahrolan Azize, hastanede yeni bir krizle karşı karşıya kalırken Cevdet, yeni bir görev için şehri terk etti. Son bölümün ardından ise Vatanım Sensin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusun gündeme geldi. Peki, Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Herkes tarafından ilgiyle izlenen dizinin yeni bölümü bu akşam Kanal D ekranlarındaydı. Dizinin yayınlanan bölümünde yaşanan gelişmeler izleyenleri hayrete düşürdü. Son bölümde Tevfik’in söylediklerine inanmak istemese de Eftelya ve Cevdet’i aynı evde gören Azize büyük bir şok yaşar ve her şeye rağmen sevdiği kocasının kendisini aldattığı düşüncesiyle yıkılır. İzleyiciler son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı için arama yaptılar. Peki, Vatanım Sensin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Haberin Devamı

Tevfik’in söylediklerine inanmak istemese de Eftelya ve Cevdet’i aynı evde gören Azize büyük bir şok yaşar ve her şeye rağmen sevdiği kocasının kendisini aldattığı düşüncesiyle yıkılır. Vatan mücadelesi için gerçekleri saklamak zorunda kalan Cevdet, bu kez de gerçekleri saklamak zorunda kalır. Azize gördüğü manzara sonrasında kahrolurken zaman kaybetmeye vakti olmayan Cevdet, Eftelya’nın evinde olduğunu öğrendiği haritanın peşine düşer. Ancak silahların izini tek başına bulmak zorunda kalan Cevdet’i bir sürpriz beklemektedir. Vasili onu bu göreve onu Leon ile birlikte gönderir. Yunan askeri gibi davranmak zorunda olduğu için Vasili’nin isteğini kabul etmek başka çaresi olmayan Cevdet, şehri terk eder. Cevdet’in yokluğunda konakta kalmakta zorlanan Azize, bir de kızının Leon ile yakınlaştığını görünce iyice tedirginlik duymaya başlar. Tevfik’in Cevdet için yaptığı planlardan habersiz olan Feride, Tevfik’ten yardım ister. Daha önce de çocukluk arkadaşını sırtından vuran Tevfik, yeni planıyla Cevdet’ten kurtulacağından emindir, bu neden oldukça keyiflidir. Ancak bu planını alt üst edebilecek bir isim vardır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!