Vatanım Sensin 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı İşte son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2016 08:23

Vatanım Sensin dün ekrana gelen bölümüyle yine kasıp kavurdu. Tarihi dizinin son bölümünde ailesini kaybetmekten korkan Cevdet, tüm ailesini aynı çatı altında topladı. Feride, Yunan Konağı'nda kalmaya başladı. Cevdet ve Feride'nin yıllar sonra aynı yastığa baş koyduğu anlar ise ekrana kilitledi. Nefes kesen son bölümün ardından Vatanım Sensin 5. bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki, Vatanım Sensin 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi dün akşam izleyicileri ekran başına kilitledi. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizisi Vatanım Sensin perşembe akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde yine heyecan doruktaydı. Son laylardan dolayı ailesini Yunan konağına aldıran Cevdet, ilginç tepkilerle karşılaştı.Dün akşam yayınlanan son bölümün ardından izleyiciler merakla yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun cevabını arıyorlardı. Peki Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizinin son bölümü hakkında detaylar. 

Vatanım Sensin 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Güçlü başrolleri ve deneyimli isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla kısa sürede zirveye yükselen Vatanım Sensin 4. bölüm fragmanlarıyla yangından sonra kimsenin canının yanmadığı izlenimini verdi. Ancak yeni bölümde yine çok konuşulacak sahneler bulunuyor. Kendisinin yüzünden ailesine zarar gelebileceğini fark eden Cevdet, kızları ve Feride’yi kendisiyle aynı çatı altında bir araya getiriyor. Vatanım Sensin yeni bölümde Cevdet ve Tevfik arasındaki silahlı sahnenin de büyük ses getirmesi bekleniyor. 

Haberin Devamı

Vatanım Sensin’in yeni bölümüne dair ipuçları veren iki fragmanda birden yayınlandı. İlk fragmanda aynı evde yaşamaya başlayan Cevdet ve Feride’nin aynı yataktaki görüntüleri ekrana geliyor. Ülkesini kurtarmak için hainlerle ortakmış gibi davranan Cevdet ve çok sevdiği kocasını Yunan üniformasıyla görmeye dayanamayan Azize, aynı yastığa baş koyduklarında birbirlerine itiraf edemedikleri şeyler içlerinden dile getiriyor.

Dizinin 2. Fragmanı ise birincisinin aksine daha aksiyonlu sahnelerden oluşuyor. Cevdet, Hilal’i yangınların arasından çıkartıyor ve sürpriz bir karar alarak artık bir süre aynı çatı altında yaşayacaklarını bildiriyor. Bu gelişmenin ardından Cevdet’i daha yakından inceleme fırsatı bulan Azize’nin sevdiği adamın odasında bulduğu fotoğraf, içerisinde bir umut ışığı yakıyor. Öte yandan Cevdet ve Azize’nin aynı evde yaşamasından huzursuz olan Tevfik, kocasına hala büyük bir aşkla bağlı olduğunu bildiği Azize’ye yakınlaşma çabalarına devam ediyor. Türkler tarafından hain ilan edilen Cevdet, kendisini hedef alan yangının ailesine zarar vermesi üzerine bir ders çıkarırken; Azize’nin tüm düzeni alt üst olur. Yıllardır ailesini bir arada tutmak için türlü mücadeleler veren Azize, artık hayatını tamamen değiştirebilecek bir karar vermek zorundadır. Cevdet’in de isteği üzerine gurur yapmayı bırakıp, Yunan Konağında kalmaya başlar. Vatanından sonra ailesiyle de sınanan Cevdet, silahları bulabilmek için Yunan resepsiyonunda tanıştığı Eftelya’nın peşine düşer. Ancak bunu fark eden bir isim vardır. Çocukluk arkadaşı ve yaşadığı tüm dramların sebebi olan Tevfik, bir kez daha hiç düşünmeden onun hayatını tehlikeye atar.

 

BAKMADAN GEÇME!