Vatanım Sensin son bölümde Tevfik ve Azize evlendi mi? Yeni fragman yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin son bölümde Tevfik ve Azize evlendi mi Yeni fragman yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 09:27

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin dün akşamki bölümünü izleyen dizi takipçileri bu soruya yanıt arıyor. Tarihi sahneleriyle ekrana kilitleyen Vatanım Sensin'in son bölümünde sürprizlerin ardı arkası kesilmedi, finale ise Tevfik ve Azize'nin nikah sahnesi damga vurdu. Nikaha engel olamayan Cevdet'in hali ise yüreklere dokundu. İşte, Vatanım Sensin son bölümde yaşananlar!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi dün akşam yayınlanan son bölümüyle ekrana kilitledi. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerin kalbine dokunan dizisi Vatanım Sensin'in 22. bölümünde heyecan doruktaydı. Son bölümde Hilal, Leon’a karşı hislerini bastırmaya çalışırken; Yıldız, Kumandan Vasili’nin sürpriz bir açıklama yaptığı resepsiyonda Leon'un sözleriyle yıkıldı. Tevfik ve Azize'nin nikah sahnesi ise nefeslerin tutulmasın sebep oldu, Cevdet'in son anda gelip bu izdivaca engel olacağını düşünen dizi takipçileri hüsran yaşadı.  Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanına kilitlendi. Peki, Vatanım Sensin 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cevdet, Eşref Paşa’nın vasiyetinin akıbetini çözmeye çalışır. Vasiyetin aslını bilen, Paşa’nın sağ kolu Yavuz, Cevdet’le görüşmek ister. Öte yandan Cevdet’in asıl yüzünü öğrenen Tevfik, bu defa eline geçen kozu akıllıca değerlendirecektir. Sivas Kongresi kararları şehirde yankılanırken İngiliz casus Charles, yeni planlar yapar.

Azize’nin ise, Cevdet’in onu öpüp pusulaya dair sorular sormasından sonra aklı karışır. Hilal, Leon’a karşı hislerini bastırmaya çalışırken Yıldız, Kumandan Vasili’nin sürpriz bir açıklama yapacağı resepsiyona hazırlanır.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Eşref Paşa’nın ölümünün ardından Kuvva’nın başına kimin geçeceği hayati önem arz eder. Cevdet, Paşa’nın vasiyetini açıklayan pusulanın kime emanet edildiğini bir an evvel öğrenmek zorundadır. Zira deşifre olması tüm ailenin katledilmesi demektir.

Vasili, Kuvva’nın cesaretini hepten kırmak adına, Cevdet’e Eşref’in cenazesini şehirde gezdirmesini emreder. Tevfik’in boynuna tasmasını geçiren Charles ise, Paşa’nın suikastinden de korkunç alçaklıklar peşindedir. Cevdet’in Azize’nin gebeliğini öğrenmesi, an meselesidir. Leon yazdığı mektubu asıl sahibine; Hilal’e verir. Hilal’e göre ise, Yıldız’dan çok daha büyük bir engel vardır bu aşkın önünde…

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!