Vatanım Sensin 3. bölüm fragmanı Cevdet ihaneti öğreniyor

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 3. bölüm fragmanı Cevdet ihaneti öğreniyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 14:06

Vatanım Sensin 3. bölüm fragmanına Cevdet ve Tevfik arasında geçen sahne damga vurdu. 7 yıllık esaretin ardından ülkesine dönen Cevdet, Vatanım Sensin 3. bölümünde Tevfik'in ihanetini öğreniyor mu? Azize kocasının gerçekten Yunan askeri olduğuna inanacak mı? Vatanım Sensin 3. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlara dair detaylar haberimizde!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin 3. bölüm fragmanında yer alan sahneler dizinin izleyicilerini meraklandırdı. Cevdet, Vatanım Sensin yeni bölümünde hainin kim olduğunu öğrenecek mi, yoksa fragmandaki sahneler bir rüya mı? 7 yıllık esaretin ardından ülkesine bambaşka biri gibi dönen Cevdet'i neler bekliyor? Vatanım Sensin 3. bölüm fragmanı ve izleyicileri bekleyen diğer sürprizler haberimizde!

Dizinin bu haftaki bölümünde ailesi de dahil herkesin öldü sandığı Cevdet, 7 yıllık esaretin ardından vatanına Yunan askeri olarak döner. Duyduklarına inanmakta zorluk çeken Azize, perişan olur. Vatana ihanetle ailesi tarafında da dışlanan Cevat, her şeye rağmen oğluna silah yöneltir. Peki Vatanım Sensin 2. bölümünde Cevdet, oğlu Ali Kemal'i öldürecek mi? Azize'nin bundan sonraki hayatında Cevdet olacak mı? Cevdet ve Tevfik arasında neler yaşanacak? Herkesin merak ettiği bu sorular Vatanım Sensin yeni bölümünde yanıt bulacak.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN İLK BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Gerek oyuncu kadrosu gerekse iddialı senaryo örgüsüyle uzun süre gündemden düşmeyecek gibi görünen Vatanım Sensin, savaş yıllarında yaşamalarına rağmen insani duygularını ön planda tutmaya çalışan ancak vazifeleri ve vicdanları arasında sıkışıp kalan bir ailenin hikayesini anlatıyor. Esaretten özgürlüğe giden bir yolun ana karakteri Cevdet, Selanik'te bir binbaşıdır. Ülkesi için canla başla mücadele eden Cevdet, karısı Azize'ye büyük bir aşkla bağlı bir koca; anası Hasibe'ye ise hayırlı bir evlat, üç çocuğuna ise şefkatli bir babadır. Çocukluğundan beri arkadaş olduğu Tevfik ile aynı cephede omuz omuza direnen Cevdet’İn hayatı hiç beklemediği dostundan aldığı darbeyle yerle bir olur. Kalleş bir oyunla tüm sevdiklerinden kopmak zorunda kalan Cevdet, yaşam mücadelesi verirken onun öldüğünü sanan ailesi Selanik’ten İzmir’e göç etmek zorunda kalır. Canından çok sevdiği kocasının acısını atlatamadan hayat mücadelesine düşen Azize, tüm zorluklara rağmen büyütür çocuklarını. Erken yaşta dul kalan Azize, her biri farklı karakterlerde olan çocuklarıyla uğraşırken, İzmir’in Yunanlılar tarafından işgali tüm yurtta yankılanır. Ancak büyük kaygıyla karşıladıkları bu işgal onlara yıllar önce kaybettikleri birini geri getirecek, işte asıl o zaman başlayacaktır Vatanım Sensin’in hikayesi!

BAKMADAN GEÇME!