Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanına Atatürk imzası

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanına Atatürk imzası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2017 07:17

Vatanım Sensin son bölümünün hemen ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanına Mustafa Kemal imzalı mektup damga vurdu. Kanal D'nin fenomen dizisi Vatanım Sensin'in yeni bölümünde Atatürk'ün ağırlığı yavaş yavaş hissedilirken, milli mücadele sırasında büyük çileler çeken Cevdet'in başına gelenler şok etkisi yaratacak. Peki, önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümde neler yaşanacak? Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başardı. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen ve soluksuz izlenen dizisi Vatanım Sensin'de heyecan doruktaydı. Son bölümde yaşanan gelişmeler izleyicileri adeta şoke etti. Son bölümde Azize, Yıldız'ı Mustafa Sami ile evlendirmek istedi, Yıldız ise Leon'dan engel olmasını diledi. Nefes kesen son bölümün hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapmaya başladılar. Peki, Vatanım Sensin 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 14. Bölüm Fragmanı yayında! Cevdet'e Mustafa Kemal'den mektup geliyor. Kurtuluş mücadelesi yolunda büyük bir umut ışığı görünüyor.

Vatanım Sensin'in son yayınlanan bölümünde Tevfik'in ihanetini öğrenen Cevdet, bunu onun yanına bırakmamaya karar verir. Fakat Eşref buna mani olacaktır. Tevfik'in kendi saflarında olduğunu ve ölümünün zararlarına olacağını belirtmektedir. Sahte İvan kimliğiyle silahları ele geçirmeye çalışan Mustafa Kemal'in askeri Gürcü Salih ile bir anlaşmazlık olur. Silahların bulunmasıyla İzmir'de bayram havası yaşanır. Cevdet, vazifesinin sonuna yaklaştığını ve ailesiyle birlikte mutlu olacakları bir hayat vesilesiyle artık daha umutludur.

Haberin Devamı

Vatanın kurtuluşu umudu olan Mustafa Kemal'den Cevdet'e mektup gelir. Mektup içeriğinde Cevdet'in gizli vazifesinden haberdar olduğu ve ilerleyen günlerde aynı saflarda olabilme temennisi büyük bir umut ışığı olacaktır.

Öğrendiklerinden sonra harekete geçen Cevdet, silahların yerini öğrenebilmek için Tevfik’in peşine düşer. Silahların bilgisine ulaşmak için ailesini bile geri planda tutmak zorunda kalan Cevdet, bir zamanlar en yakını olan Tevfik’i rehin alır. Cevdet, Tevfik’in hain planlarını açığa çıkarma mücadelesindeyken; Azize, Yıldız’ı sevmediği biriyle evlendirmeye çalışmaktadır. Cevdet, silahların yerini öğrenebilecek mi? Tevfik'in bu durumdan kurtulmak için planı var mı? Azize doğru bildiği yanlışları yapmaya devam ederken kızı Yıldız'ın sevmediği biriyle evliliğine göz yumacak mı? Hilal ve Leon arasındaki iletişimin boyutu nereye gidecek? Cevdet, Tevfik'in ihanetini nasıl cezalandıracak? Eşref ve vatan müdafaacılar, kurtuluş mücadelesinde başarıya ulaşabilecekler mi? Tüm bu soru işaretlerinin yanıt bulacağı Vatanım Sensin 13. bölümü yarın akşam ekranlarda olacak.

Haberin Devamı

SON BÖLÜM REKOR KIRDI

Kanal D’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yanı sıra Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Pınar Deniz, Miray Daner, Kubilay Aka ve Hakan Salınmış gibi isimlerin yer aldığı dizisi “Vatanım Sensin” dün akşam yayınlanan bölümü ile zirveye adını tekrar yazdırdı.

Dizi; Tüm Kişiler'de 6,49 reyting ve 14,67 izlenme payı, AB’de 9,74 reyting ve 22,50 izlenme payı, 20+ ABC1’de ise 8,78 reyting ve 19,17 izlenme payı ile tüm rakiplerini geride bıraktı. Sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer alan Vatanım Sensin, #BirİnsanıSevmek hashtag’i ile 35132 tweet atılarak 10 saat 25 dakika TT oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!