Vatanım Sensin yayınlanan son bölümün ardından 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin yayınlanan son bölümün ardından 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 23:25

Vatanım Sensin bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle takip edilen dizisi Vatanım Sensin'de bu akşam heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde nefes kesen dakikalar yaşandı. Son bölümde Yunan askerleri tarafından yakalanan Hilal, hücreye atıldı. Hilal kendisi için verilecek kararı çaresizce beklerken Cevdet'ten inanılmaz bir çıkış geldi ve kızını her şeyi göze alarak kurtardı. Heyecanlı son bölümün hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Vatanım Sensin 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin yayınlanan son bölümünde odak noktası Hilal oldu. Yunan askerleri tarafından hücreye atılan Hilal için verilen karar Azize’yi perişan ederken Cevdet, kızını kurtarmak için zor bir seçimin eşiğindeydi. Cevdet, kızı Hilal'i adeta kurşunların arasından geçerek kurtardı. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen dizisi Vatanım Sensin'in son bölümünün ardından izleyiciler 11. yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapmaya başladılar. Peki, Vatanım Sensin 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Vatanım Sensin 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Yunan askerleri tarafından yakalanan Hilal, hücreye atılır. Hilal kendisi için verilecek kararı çaresizce beklerken Cevdet ve Azize, kızları Hilal'in Yunan Cephaneliğini patlatmak suçundan tutuklandığını duyunca sarsılır. Hilal'in tutuklanması, Cevdet'i kurtarmak adına Mehmet'i ateşe atan Eşref için de sürpriz olur. Vasili'nin Hilal için idam kararı vermesi ise herkesi şaşkına çevirir. Kendi işlediği suçtan ötürü kızının idam edilecek olması Cevdet'i kahreder. Öte yandan Vasili, kızını kurtarmak isteyen Cevdet'i zor bir karara zorlar Silahların yerini bilen Azize'nin Ölmez Hasan'dan Cevdet'e dair duyduğu sözler kafasını karıştırmıştır. Tevfik ise silah pazarlığında son aşamaya gelmiştir.

Haberin Devamı

9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cevdet, Yunan cephaneliğini patlatarak zafer kazanmış olsa da Ölmez Hasan'ın yakalanması işleri değiştirdi. Leon'un, Cevdet'e dair şüpheleri Vasili'nin aklını bulandırdı. Cevdet, Ölmez Hasan’dan silahların yerini öğrenmeye çalışırken, Ölmez Hasan da onu kimliğini deşifre etmekle tehdit etti. Vasili'nin Ölmez Hasan'ı konuşturmak için bulduğu yöntem ise Cevdet'i hayli zorda bıraktı. Diğer yandan Azize, Cevdet’le yakınlaşmalarının ardından bocalamaktaydı. Tevfik, Ölmez Hasan’ın onu adını vermesine mani olmak için Azize’yi kullanmak istedi. Ölmez Hasan ise Azize’nin, Cevdet’in karısı olduğunu anladığında, ona bir sır vermeye niyetlendi. Finale ise evin küçük kızı Hilal'in başına gelenler damga vurdu. Farkında olmadan bir belaya doğru adım atan Hilal, Yunan cephaneliğini patlatmak gerekçesiyle suçlandı.

BAKMADAN GEÇME!