Ufak Tefek Cinayetler dizisine dahil olan Ushan Çakır (Emre Çelen) kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler dizisine dahil olan Ushan Çakır (Emre Çelen) kimdir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 19:48

Ushan Çakır, Ufak Tefek Cinayetler dizisine transfer oldu. Leyla ile Mecnun, Uzun Hikaye, Sev Beni, Dedemin İnsanları gibi projelerle tanınan Ushan Çakır, Ufak Tefek Cinayetler ikinci sezonunda Emre Çelen karakterine hayat verecek. Peki, Ushan Çakır kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Televizyonun yanı sıra beyaz perde de boy gösteren Ushan Çakır, 23 Mayıs 1984 tarihinde dünyaya geldi. 2005 yılından bu yana birçok projede yer alan tecrübeli oyuncu, kariyerine ilk olarak Atv ekranlarında yayımlanan Belalı Baldız dizisiyle başlamıştı. Asıl ününü ise 2011 yapımı Leyla ile Mecnun ile yakaladı, bu dizide Arda karakterine hayat verdi. Aynı sene Bazı Sesler ve Korku Tüneli isimli iki oyunla tiyatro sahnelerinde yer alan Ushan Çakır, 2011 yılında Çetin Tekindor’un başrolünde yer aldığı Dedemin İnsanları sinema filminde yer aldı.

Bu tarihten itibaren sırasıyla Uzun Hikaye, Leyla ile Mecnun, 20 Dakika, Kurt Seyit ve Şura, Kara Ekmek ve Muhteşem Yüzyıl Kösem projelerinde rol alan oyuncu, son olarak Kara Yazı’da yer almıştır. Geçtiğimiz yıl da atv için hazırlanan Masum Değiliz dizisinde oynadı.

 

 

BAKMADAN GEÇME!