Umuda Kelepçe Vurulmaz son bölümün ardından 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Umuda Kelepçe Vurulmaz son bölümün ardından 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 23:35

Umuda Kelepçe Vurulmaz bu akşam ekranlara son bölümüyle geldi. Herkes tarafından ilgiyle takip edilen, ekranların heyecan dolu dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz'da heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde yaşanan gelişmeler diziye damgasını vurdu. Son bölümde iki anne, Perihan ve Güler. Oğullarının Ceren’e ilgilerini tehlike olarak gördükleri için birbirlerinden habersiz Ceren ile ciddi konuşmalar yaptılar. Fakat Ceren bu konuşmanın ardından ilginç bir karar alıyor. Nefes kesen son bölümün hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Umuda Kelepçe Vurulmaz 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından sevilen heyecanlı dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti. Hareketli dizi Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın yeni bölümü haftaya perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler izleyenleri şoke etti. Son bölümde Ceren’i elde edemedikçe çareyi Fırat’ın canını yakmakta bulan Onur bu sefer işi biraz daha ciddileştirdi. Heyecan dolu son bölümün hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapmaya başladılar. Peki, Umuda Kelepçe Vurulmaz 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Umuda Kelepçe Vurulmaz 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Ceren ve Fırat’ın birlikteliklerinin adı resmen konulur. İkili sevgilidir ve bunu kimseden saklamıyordur. Tabi bu durum Onur’u çileden çıkarır. Ceren’i elde edemedikçe çareyi Fırat’ın canını yakmakta bulan Onur bu sefer işi biraz daha ciddileştirir. Elif ile ilgili daha acımasız planları vardır. Emir’i yakından tanımaya çalışan İnci de bilmeden Emir’in eline onun şimdilik öğrenmemesi gereken bilgiler veriyordur. Hala Emir’e güvenmiyordur İnci ama yine de henüz onun asıl geliş amacını çözememiştir. Ama adım adım ilerliyordur bu konuda... İki anne. Perihan ve Güler. Oğullarının Ceren’e ilgilerini tehlike olarak gördükleri için birbirlerinden habersiz Ceren ile ciddi konuşmalar yaparlar. Bilmedikleri şey ise Ceren bu konuşmanın sonunda hayatıyla ilgili keskin bir karar alacaktır... Umuda Kelepçe Vurulmaz Perşembe akşamı 20.00'de FOX'ta!

Haberin Devamı

8. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

İnci vurulduktan sonra hızlıca toparlanır ve tam her şey yoluna girecek derken bu sefer hiç ummadıkları bir tehlike yaklaşıyordur. Okulun yarı hissesini alan Emir aslında hiç de göründüğü gibi biri değildir.Fırat'a olan hırsından Elif'le görüşmeyi devam ettiriyordur Onur ama Ceren'den vazgeçmeye de niyeti yoktur. Fırat ve Ceren'in ise yeniden barışması aileyi daha ciddi hamleler yapmaya iter. Perihan'ın yardımıyla kurulan plan bu defa etkili olacaktır... Umuda Kelepçe Vurulmaz Perşembe akşamı 20.00'de FOX'ta!

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!