Ülfet Kavaklı’yı canlandıran Meral Çetinkaya kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Ülfet Kavaklı’yı canlandıran Meral Çetinkaya kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2018 20:02

Usta oyuncu Meral Çetinkaya, İstanbullu Gelin’e transfer oldu. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı dizisin kadrosuna üçüncü sezonda dahil olan Meral Çetinkaya, Ülfet Kavaklı’yı canlandıracak. Peki, Meral Çetinkaya’nın hayatı ve Ülfet Kavaklı karakterine ilişkin bilgiler ?

Haberin Devamı

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, Star TV’nin fenomen dizisi İstanbullu Gelin'in 3. sezonunda kadroya dahil olan Meral Çetinkaya’nın merakla beklenen yeni imajına ait ilk kareler paylaşıldı. Bu güne kadar görmeye alışık olduğumuz tarzının dışına çıkan Çetinkaya, Esma’nın yılladır görüşmediği görümcesi Ülfet Kavaklı’yı canlandıracak. İstanbul Nişantaşı’nda yaşayan Kavaklı, tasarımları ile modanın önde gelen isimlerinden Pera Mağazalarının hem sahibi hem de yaratıcısı.

MERAL ÇETİNKAYA KİMDİR?

Türk sinema ve tiyatro sanatçısı Meral Çetinkaya, 5 Mart 1945 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Dostlar Tiyatrosu, Bakırköy Belediye Tiyatroları gibi topluluklarda çalışan sanatçı, aynı zamanda 1992'de ölen Yavuzer Çetinkaya'nın eşidir. Sinema filmleri de çeviren sanatçı, Bizimkiler dizisinde Ayla hanım ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Hasefe Akarsu karakterleriyle rol aldı.

 

BAKMADAN GEÇME!