Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2018 23:30

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine aksiyon ve gerilim dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sarmaşık şimdi her zamankinden daha zehirli ve tehlikeliydi. Yalan beyanlar havada uçuşuyordu, gerçekler derinlere gömüldü. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde tam Merve sigorta kutusu gibi her şeyi birbirine bağladı derken olaylar beklenmedik bir şekilde gelişti ve Merve’yle Pelin kendilerini bir anda ıssız ormanda Tunç’la baş başa buldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

MERVE VE PELİN BÜYÜK BİR PROBLEMİN İÇİNE GİRDİ

Başlarına musallat olan Tunç'un kendilerini ıssız bir yere çağırmasının ardından büyük bir panik yaşayan Merve ve Pelin, gayri ıhtiyari bir reflekesle genç adamı uçurumdan aşağı itmiştir. Ağaçların arasında yuvarlanan Tunç, kanlar içerisinde kalınca iki kadın panik haline bürünmüştür. Diğer taraftan Merve'yi geren bir diğer konu ise Serhan ile mahkeme salonlarına taşıdıkları boşanma süreci olmuştur. Peki, Merve bu durumdan kurtulabilecek midir? İşte, Ufak Tefek Cinayetler'in yeni bölüm fragmanları ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Sarmaşık'taki kadınların plancı karakterine bürünen Burcu, sokakta kendisini takip eden Arzu üzerinden bazı çıkarımlar yapmak istemiştir. Arzu'nun kendisiyle konuşmasını fırsat bilen Burcu, planlarını devreye sokarak hemen arkasındaki merdiven boşluğuna kendisini bırakmıştır. Burcu'nun bu hareketi, kendisini hem cinayete teşebbüsten hem de bebekten kurtarmak için önemli bir yöntem olacaktır. Nitekim Mehmed'in gözünü boyayabilen Burcu, hastaneden çıkmak üzere olan Oya'yı hesaba katmamıştır. Hastaneden çıkar çıkmaz Serhan ile birlikte bu olayın peşine düşün Oya, izleri takip ederek Burcu'nun izini sürmüştür. Peki, kendisini kurtarabilmek için düşük raporu getireceğini iddia eden Burcu, bunu nasıl gerçekleştirecektir? Merve, Burcu'nun sahte düşük raporunu Tunç üzerinden nasıl ayarlayacaktır? 

Haberin Devamı

Diğer taraftan yeni bölüm fragmanında ise Mehmed, Oya ve Serhan arasındaki yakınlaşmadan ikilinin sevgili olduğunu öğrenmiştir. Bu bilginin dışarı sızıp sızmayacağı ise merak ediliyor.

BAKMADAN GEÇME!