Üç Kız Kardeş ne zaman başlıyor, yeni sezon tarihi belli oldu mu? Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in kadrosuna yeni isimler...

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş ne zaman başlıyor, yeni sezon tarihi belli oldu mu Kanal Dnin sevilen dizisi Üç Kız Kardeşin kadrosuna yeni isimler...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2022 19:59

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizilerinden Üç Kız Kardeş yeni sezon tarihi merak ediliyor. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. 17. bölümüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Üç Kız Kardeş'in kadrosuna yeni isimler de dahil oldu. Peki Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlıyor, yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş, çok konuşulan sezon finaliyle ekranlara ara vermişti. Her hafta Salı günü ekranlara gelen dizinin yeni sezon çekimleri de geçtiğimiz günlerde başladı. Ekranlara gelmek için gün sayan dizinin kadrosuna yeni isimler de dahil oldu.

Üç Kız Kardeş’in yeni sezonunda Eren Ören Mustafa Yalçın karakteri ile, Yiğit Dikmen Özgür Tunca karakteri ile Ayça İnci ise Sevilay Yalçın karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

ÜÇ KIZ KARDEŞ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan Üç Kız Kardeş'in Eylül ayında yeni sezonuyla ekranlara gelmesi bekleniyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Nesrin, Mine'nin Somer'in çocuğuna hamile olduğunu öğreniyor. Evlerini kaybetme tehlikesi yaşayan Nesrin ve Sadık bir kez daha yıkılırlar. Annesinin acımasızca bu kötülüğü yapmasına öfkelenen Somer, Kalender Ailesi'nin yanında yer alır. Nesrin, evine asılan satılık ilanını görünce yere yığılıyor! Annesinin acımasızca bu kötülüğü yapmasına öfkelenen Somer, Kalender ailesinin yanında yer alır. Bu durum anne oğlu bir kez daha karşı karşıya getirir. Türkan ve Somer her şeye rağmen yan yanadır. Somer annesinden vazgeçerek Türkan’la olmayı seçmiştir. Aynı zamanda Sadıkların evlerini kaybetmemesi için elinden geleni yapar. Rüçhan, Mine’nin şikayetçi olmaması için harekete geçer. Mine artık Nihat’ın esiri olmuştur. Somer’in de Türkan’la mutlu bir yola girdiğine emin olunca iyice deliye döner.

Haberin Devamı

Somer, Kalender Ailesi'nin evinin satılmaması için Fatih'in peşine düşüyor. Fatih, evi satmakta kararlıdır. Somer ise Fatih'in hakkını verip hissesini Türkan'ın üzerine geçirmeyi planlar. Fatih, Somer'in teklifini kabul edecek mi? Nesrin, Rüçhan’ın artık kızını üzmesine izin vermeyecektir. İki anne yüzleşir ve Nesrin büyük bir yıkım yaşar. Somer’i artık kaybettiğini düşünen Rüçhan boş durmaz önce Türkan’ı sıkıştırmaya başlar. Mine’yi de bu konuyu dolduruşa getirir. Nesrin hem Türkan'a yapılan işkenceyi hem de Mine'nin Somer'in bebeğini taşıdığı itirafının ardından daha fazla güçlü duramaz.

 

BAKMADAN GEÇME!