Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı | Üç Kız Kardeş 68. bölüme damga vuran sahne: Uzay Türkan'ı rehin aldı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı | Üç Kız Kardeş 68. bölüme damga vuran sahne: Uzay Türkanı rehin aldı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2023 02:39

Üç Kız Kardeş 68. son bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında salı akşamları seyirci karşısına çıkan Üç Kız Kardeş'in 26 Aralık tarihli son bölümünde, herkesten gizli bir şekilde nikah masasına oturan Türkan ile Kartal anlaşmalı olarak tek celsede boşanırken Selçuk’un bulduğu adrese giden Somer, annesinin gizli geçmişini öğrendi. Dizinin final sahnesinde ise Müjgan’ın Dönüş’ün başkası ile sözlendiğini söylemesi üzerine çılgına dönen Uzay’ın Türkan'ı rehin alması ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanına gözler çevrildi. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 69. yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan Üç Kız Kardeş'in 26 Aralık tarihli son bölümünde, Uzay’ın halini gördükçe içi parçalanan Müjgan, onu kendine gelmesi konusunda uyardı. Müjgan’ın Dönüş’ün başkası ile sözlendiğini söylemesi Uzay’ı çıldırttı. Oğlunun elindeki bıçağı gören Müjgan, onu durdurmaya çalışırken yaralandı. Uzay'ın Türkan'ı rehin alması ise çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. İşte, Üç Kız Kardeş 68. son bölüm ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kormanlar Rüçhan’ın intiharıyla sarsılır. Türkan, son anda ölümün eşiğinden Rüçhan'ı kurtarırken Somer o anlara şahit olur. Türkan, Rüçhan’ın intihar girişiminin geçmişine dayandığının farkına varır. Rüçhan'ın intiharıyla sarsılan Korman Ailesi, her geçen gün güç kaybetmeye devam eder. Özer ise tüm bunların sorumlusunun Türkan olduğunu düşünür ve öfkelenir. Somer ise annesinin neler yaşadığını anlamaya çalışır.

Haberin Devamı

Rüçhan geçmişine takılıyken ailesi ve kendisi için adımlar atmaya başlar. Kormanlar Zeytincilik yavaş yavaş kan kaybetmeye başlarken Türkan ve Somer ise güçlü kalıp yeniden aile olmak için birbirlerine söz verirler.

Dönüş Müjgan’dan gelen bir telefon sonrası Uzay’ı ziyaret eder. Bu ziyareti Serdar öğrendiğinde hoş karşılamaz ve Dönüş’le sorun yaşarlar, Serdar sonrasında kararlılıkla Sadık’la hayırlı bir iş için konuşmaya gider. Kalender Ailesi Dönüş ve Serdar için toplandığında beklenmedik bir tehditle karşı karşıya kalırlar. Uzay, önce annesini yaralar sonra da Kalender Ailesi'nin evine baskın yapar. Türkan'ı rehin alan Uzay, ne yapacak?

ÜÇ KIZ KARDEŞ 69. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME!