Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı | Üç Kız Kardeş 65. bölümde Somer'den şoke eden hareket: Depoya kapattı! İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı | Üç Kız Kardeş 65. bölümde Somerden şoke eden hareket: Depoya kapattı İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2023 02:32

Üç Kız Kardeş 65. son bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında salı akşamları seyirci karşısına çıkan Üç Kız Kardeş'in 5 Aralık tarihli son bölümünde, Türkan, cezasını çekmek için teslim olmaya karar verirken, Somer, Rüçhan’ın yaptığı planı kabul ederek Türkan’ı yeniden malikaneye getirdi. Dizinin finalinde Somer'in Türkan'ı depoya götürmesi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 66. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan Üç Kız Kardeş'in 5 Aralık'ta yayınlanan 65. son bölümünde, Türkan’ı arayarak Defne’nin yanında olup olmadığını soran ve ‘Hayır’ yanıtını alan Somer, sokak sokak kızını aramaya başladı. Kızının annesi için döktüğü gözyaşlarına kayıtsız kalamayan Somer, Rüçhan’ın yaptığı planı kabul ederek Türkan’ı yeniden malikaneye getirdi. İşte, Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı ve 65. son bölümde yaşananlar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

5 Aralık Salı günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 65. bölümünde Türkan, Rüçhan'a yaptıklarının ortaya çıkmasıyla teslim olmaya karar verir.
Türkan ve Somer rüya gibi bir gecenin sabahında Sadık’la gelen mektupla birlikte gerçeğe uyanırlar. Sadık, Türkan’ın fermanını getirdiğinden habersizken; Somer annesine bu kötülüğü yapanın Türkan olduğuyla yüzleşir. Somer bu gerçekle nasıl başa çıkacağını bilemez halde, öfkelidir. Somer annesine bu kötülüğü yapanın Türkan olduğuyla yüzleşir. Türkan, çaresizce Somer'e yalvarsa da artık çok geçtir.

Haberin Devamı

Mustafa gidişiyle ardında bıraktığı herkesten kendince intikamını almıştır. Kartal Mustafa’nın izini sürerken, Mustafa’nın kaçışı Korman ailesini de zora sokar. Mustafa’nın gidişi ile Derya’da yeni bir kararın eşiğine gelir. Mustafa'nın hırsızlık yaparak kaçması Derya'ya da büyük zarar verir. Derya, ailesinin yanında güvende olsa da Mustafa'dan gelen mesajlar onu çileden çıkarır. Derya, sonunda kriz geçirir ve yaşadıklarına isyan eder.

Türkan, cezasını çekmek için teslim olmaya gider. Somer ise Rüçhan'ın sözünü dinler ve Türkan'a engel olur. Türkan'ı eve getiren Somer, onu depoya götürür ve bundan sonra orada yaşayacağını söyler.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 66. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Üç Kız Kardeş 66. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Somer, Türkan'ı affedecek mi?

Haberin Devamı

Somer, Türkan'a yaptıklarının bedelini ödetmek ister ama onu bu halde görmeye dayanamaz. Öte yandan Kartal, Korman Ailesine savaş açar. Türkan'ın acı çekmesini isteyen Rüçhan, onu kaldığı rutubetli odada gizice izler. Türkan ise Rüçhan'a karşı olan nefretinden hiçbir şey kaybetmez. Peki, Somer, Türkan'ı affedecek mi?

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle salı 20.00'da Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!