Üç Kız Kardeş son bölüm (61. bölüm) izleme | Üç Kız Kardeş 61. son bölümde Rüçhan öldü mü, yaşıyor mu? İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş son bölüm (61. bölüm) izleme | Üç Kız Kardeş 61. son bölümde Rüçhan öldü mü, yaşıyor mu İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2023 02:23

Üç Kız Kardeş 61. son bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında salı akşamları seyirci karşısına çıkan Üç Kız Kardeş'in 7 Kasım tarihli son bölümünde, Defne’nin velayeti görülen ilk davada babası Somer’e verilirken, Türkan, boşanma davasına dakikalar kala savcılığa giderek Somer hakkındaki şikayetini geri çekti. Dizinin final sahnesinde Rüçhan'a hesap sormaya giren Türkan sinirlerine hakim olamadı. Yaşanan arbedede Rüçhan, düşerek başını kayaya çarptı. Tüm bunların ardından akıllara Üç Kız Kardeş Rüçhan öldü mü? sorusu geldi. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 62. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan Üç Kız Kardeş'in 7 Kasım'da yayınlanan 61. son bölümünde, Dönüş, aile evindeki yemeğe Serdar’ı da davet ederken, Cemile’nin herkesin bildiği ama sakladığı gerçeği bir çırpıda söylemesi Dönüş’ü yerle bir etti. Türkan ve Rüçhan arasında yaşanan kavgada Rüçhan'ın ölüp ölmediği ise gözleri yeni bölüm fragmanına çevirdi. İşte, Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı ve 61. son bölümde yaşananlar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

7 Kasım Salı günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 61. bölümünde Türkan, Rüçhan'ın ölümüne sebep olmakla kendisini suçlar.

Haberin Devamı

Türkan, kızının velayetiyle sarsılmış ve bu davanın peşine düşerken öfkesine yenilerek her şeyini kaybetmekle yüz yüze gelmiştir. Türkan kızının mı? Aşkının mı? yoksa özgürlüğünün mü peşine düşecektir? Somer ve Türkan arasında büyük savaş Türkan'ın yenilgisiyle sonlanır.

Dönüş hastalığıyla mücadele verirken, sevinçli haberi alır. Sadık başta olmak üzere tüm Kalender Ailesi, Dönüş'ten gelen haberle sevinir. Rüçhan, eski kötü günleri Türkan'a tekrar hatırlatıp, Türkan'ın sinirlerini bozar. Türkan ve Rüçhan için büyük hesaplaşma zamanıdır. Ancak bu hesaplaşma hiç beklenmeyen bir faciayla sonlanır.

Serdar'ın Dönüş'ten sakladığı sır artık gün yüzüne çıkmıştır. Dönüş'ü şoke eden gerçek, Cevriye'nin yüzünden ortaya çıkar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Üç Kız Kardeş 62. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Rüçhan ölürse Türkan ne yapacak?

Rüçhan hastaneye kaldırılır ancak durumu çok ciddidir. Somer, annesinin başına gelenlerden sonra çok sinirlidir ama yaşananlarla Türkan'ın ilgisi olduğunu bilmez. Kartal ise Türkan'ı Rüçhan konusunda uyarır. Rüçhan'ın ölmesi de yaşaması da Türkan için çıkışı olmayan bir durumdur. Peki, Rüçhan ölürse Türkan ne yapacak? Türkan, Defne'yi alıp gidecek mi?

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle salı 20.00'da Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!