Üç Kız Kardeş 32. son bölüm Türkan ile Somer'in yüzleşmesi damga vurdu... İşte Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı ve son bölümün özeti

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş 32. son bölüm Türkan ile Somerin yüzleşmesi damga vurdu... İşte Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı ve son bölümün özeti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2022 02:08

Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı yayınlandı. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş'in 27 Aralık tarihli son bölümünde, Mine’ye ulaşamayan Somer, Türkan’la da iplerini koparacak noktaya getirirken, Sevilay’ın Korman ailesinde boy göstermesi Özer’i iyice köşeye sıkıştırdı. Türkan ile Somer'in yüzleşmesinin yaşandığı final anında Somer, davetsiz misafire kim olduğunu bilmeden kapıyı açarken, gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, Üç Kız Kardeş 32. son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş 32. son bölüm tek parça yayınlandı. i. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan dizinin 32. bölümüne Türkan ile Somer'in yüzleşmesi ekranlara damga vurdu. Zil sesiyle şaşkına dönen Somer, kim olduğunu bilmeden davetsiz misafire kapıyı açarken, dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Türkan ve Somer arasında büyük bir yüzleşme yaşanır. Türkan ve Somer’in bu gerilimleri Rüçhan ve Türkan arasında da sorunlara neden olur. Sadık ve Nesrin barışma kararı almışken, Fatih’in düştüğü çaresizlik Kalender ailesini yeni bir çıkmazın içine sokar.

Haberin Devamı

Mustafa ve Derya’nın arkadaşlıkları aşk yolunda ilerlerken, Sevilay’ın Korman ailesinde boy göstermesi Özer’i iyice köşeye sıkıştırır. Sevilay, Özer’e rağmen kararlarının arkasında durur. Rüçhan ise bu konuda daha büyük adımlar atmaya başlar. Mine’ye ulaşamayan Somer, Türkan’la da iplerini koparacak noktaya gelir. Türkan da yaşanılan bu olaylardan sonra bir karar verir. Korman ve Kalender ailesi için Yılbaşı gecesi kutlaması beklenmedik karşılaşmalara neden olur.

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Üç Kız Kardeş 3 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan 33. bölüm fragmanı yayınlandı!

Somer ile Türkan arasındaki buzlar tamamen eriyor. Birbirine tutkulu bir aşk besleyen iki isim baş başa unutulmaz anlar yaşıyor. Öte yandan yılbaşı gecesi tek başına kalan Rüçhan, daha fazla dayanamayarak Nesrin ve Sadık'ın evine giderek diğerlerine katılıyor. Gördükleri karşısında şok olan Rüçhan Nesrin'in kollarında teselli arıyor.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!