Üç Kız Kardeş 22. son bölümde Türkan'ın zor seçimi... İşte Üç Kız Kardeş son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş 22. son bölümde Türkanın zor seçimi... İşte Üç Kız Kardeş son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2022 02:25

Üç Kız Kardeş 22. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin salı akşamları ekrana gelen, yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizisi Üç Kız Kardeş'in 18 Ekim Salı akşamı seyirci ile buluşan son bölümünde, Somer'in Kiraz bebeğin babası olduğunu öğrenen Türkan'ın ayrılmak için harekete geçmesi dikkat çekti. Eşyalarını alan Türkan'ın kapının önünde kendisini bekleyen Nesrin'i mi yoksa Somer'i mi seçeceği merak dolu anlara neden oldu. İşte, Üç Kız Kardeş son bölüm full HD izleme ekranı ve 23. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Her hafta salı akşamları seyirci ile buluşan Üç Kız Kardeş'te bu hafta Türkan, yaşadığı şoktan sonra bebeğinden vaz geçmeyi düşünürken, ayrılık kararı alması Rüçhan'ı deliye döndürdü. Babasının evine dönme kararı akan Türkan'ın kimi seçeceği ekranlara damga vurdu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Türkan'ın Somer'i kovması çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Türkan, Somer ve Mine’nin konuşmasını duyar. Kiraz’ın Somer’in bebeği olduğunu öğrenir. Bu gerçekle yüzleşmek Türkan’ı hayli zorlar. Türkan kendi başına duyduklarını içine sindirmek için evden uzaklaşmaya ihtiyaç duyar. Türkan, sindirmeye çalıştığı duygularıyla boğuşurken Sevilay’la denk gelir. Sevilay ve Türkan, birbirlerinin kim olduğundan habersiz bir şekilde kadınca duygularını paylaşır.

Haberin Devamı

Somer, Türkan’ın kendisinden uzaklaştığını fark eder fakat bu durumu Türkan’ın hamileliğine ve çocuk doğurmak konusundaki kararsızlığına bağlar. Somer, bu duygusunu Rüçhan’la paylaşır. Rüçhan, Türkan’ın bu kararsızlığına kızar zira doğacak bebek sadece Türkan’a ait değildir. Rüçhan, Türkan’a olan kızgınlığına rağmen Türkan’a anlayışla yaklaşır ve ona bir yalan söyleyerek “İlk defa torun sahibi olacağım” der. Türkan, sadece Somer’i değil Somer’in ailesini de sorgulamaya başlar.

Nesrin ve Türkan, Somer konusunda yüzleşir. Nesrin, Türkan’ı eşyalarını alıp baba evine geri dönmenin de bir seçenek olduğunu anımsatır. Somer, Türkan’ı mutlu edebilmek için ona bir sürpriz yapar ve tatile çıkmayı teklif eder.

Nesrin ve Sadık, Derya’yı üniversiteye başlaması için İzmir’de yurda yerleştirir. Serdar ve Derya kampüste ilk gününü geçirirken Dönüş kardeşinden ve Serdar’dan ayrı kaldığı için Ayvalık’ta yalnızlık çeker.

Türkan, anne evine mi gidecek yoksa Somer’le kalıp çocuğunu büyütmeyi mi tercih edecek?

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENŞ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Üç Kız Kardeş 23. Bölüm Fragmanı yayında! Türkan Somer'i affetmiyor!

Haberin Devamı

Türkan, Somer'e karşı gemileri yakıyor. Somer Türkan karşısında çaresiz bir şekilde adeta çırpınıyor. Öte yandan Rüçhan, Fatih'e kızının Dönüş olduğunu söylüyor!

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!