Üç Kız Kardeş 14. son bölümde Türkan öldü mü? İşte Üç Kız Kardeş son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş 14. son bölümde Türkan öldü mü İşte Üç Kız Kardeş son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2022 03:12

Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı, 14. bölümün ardından yayınlandı. Salı akşamları seyirci karşısına çıkan Kanal D'nin fenomen dizisi Üç Kız Kardeş'in 31 Mayıs tarihli 14. son bölümünde, Türkan'ın gazetede çıkan fotoğrafı Rüçhan'ın eline büyük bir koz verirken, Ferit’le karşı karşıya gelen Somer'in Ferit'i dövmesi dikkat çekti. Yaşadıklarına daha fazla dayanamayan Türkan'ın ölümü seçmesi ise akıllara Türkan öldü mü? sorusunu getirdi. Tüm bunların ardından dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Üç Kız Kardeş 14. bölüm full HD izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş 14. son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşan Üç Kız Kardeş'in salı akşamı yayınlanan son bölümünde Ferit'le haberi çıkan Türkan'ın ilaç içerek intihar etmesi haftaya damga vurdu. Mine için kendisini feda eden Türkan'ın o gece Mine'nin de yanında olduğunu saklaması ise çarpıcı gelişmelerden oldu. Üç Kız Kardeş son bölümü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rüçhan, Türkan'ın gazetede çıkan fotoğraflarını büyük bir öfkeyle karşılar. Nesrin'den hesap sormak ve gazeteyi önüne atıp Türkan'ı rezil etmek için harekete gecen Rüçhan, amacına ulaşır. Nesrin de Türkan’ın bu olayı üzerine oldukça sarsılır. Rüçhan’la büyük bir gerilim yaşıyor. Ferit’le karşı karşıya gelen Somer, Ferit'i öyle bir dövüyor ki hastanelik ediyor. Somer, Türkan'ın fotoğraflarının ardından başını büyük belaya sokar. Türkan, gazetede kendisini görünce gözyaşlarına boğulur. Somer ise üstü başı kan içinde Türkan'la yüzleşmeye gelir. Türkan'a öfkeyle bağıran Somer, tüm ipleri koparır ve Türkan'a inanmadığını söyler.

Haberin Devamı

Türkan, o gece Mine'yle birlikte olduğunu herkesten saklar. Çünkü Mine, eğer kendisinin de yanında olduğunu söylerse bebeğiyle birlikte tehlikede olacağını Türkan'a söyler. Mine için kendisini feda eden Türkan, o gece Mine'yle birlikte olduğunu itiraf edecek mi? Sadık ve Nesrin için de büyük bir sınavdır bu olay, her ne kadar Türkan’ın böyle bir şey yapmayacağını düşünseler de Türkan’ın sessizliği ve kabullenişi aralarında büyük gerilimlere neden olur. Ancak Derya ve Dönüş, Türkan'ın böyle bir şey yapmayacağına çok emindir. Dönüş ve Derya, Türkan'ın bu duruma nasıl düştüğünü araştırmak için harekete geçerler. Türkan, sıkışıp kaldığı bu zor durumdan çıkmak için kendince bir karar verir. Somer ise içinde yaşadığı gelgitlerle yüzleşir ve bir seçim yapmak zorunda kalır. Türkan'ın ölümü seçmesiyle Somer, ne yapacak?

ÜÇ KIZ KARDEŞ 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş 15. Bölüm Fragmanı yayında! Somer ve Türkan'dan romantik anlar!

Somer ve Türkan artık daha çok yakınlaşmıştır. Rüçhan bu duruma bozulsa da artık karşısında kendinden emin bir Türkan bulacaktır.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!