Üç Kız Kardeş 12. son bölüme Türkan ve Somer'in boşanma davası damga vurdu! İşte son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş 12. son bölüme Türkan ve Somerin boşanma davası damga vurdu İşte son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2022 03:23

Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı yayınlandı. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven gibi oyunların yer aldığı Üç Kız Kardeş'in 17 Mayıs tarihli 12. son bölümünde Fatih'in Rüçhan'la işbirliği yaparak Kalender Ailesi'ne dava açmaya hazırlanması dikkat çekerken, Rüçhan'ın Mine'ye destek vermesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Mahkeme gününün geldiği final sahnesinde Türkan'ın boşanma konusunda ne kadar vereceği merak uyandırdı. İşte, Üç Kız Kardeş 12. son bölüm full HD izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş 12. son bölüm tek parça ekranlara geldi. Salı akşamları seyirci karşısına çıkan Üç Kız Kardeş'in bu haftaki bölümünde Somer'le boşanma konusunda kararlı olan Türkan'ın mahkemede hakime vereceği cevap heyecan dolu anlara neden oldu. Kalender Ailesi'ne karşı vurucu bir hamle yapmaya hazırlanan Rüçhan'ın planı ise ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Üç Kız Kardeş 17 Mayıs Salı akşamı yayınlanan 12. bölümde Somer ve Türkan boşanacak mı? 17 Mayıs Salı günü yayınlanan Üç Kız Kardeş 12. bölümünde neler oldu? Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Türkan, Somer'in çabalarını görmezden geliyor.

Haberin Devamı

Somer, Türkan’ı kazanma çabası içindeyken Türkan’ın ayrılık konusunda kararlı duruşu Somer’i daha da çileden çıkarır. Somer, Türkan'ı ikna etmek için daha ne kadar uğraşacaktır? Nihat, Somer’e karşı savaşında Mine’yi ve çocuğunu kullanarak iyice mahkûm eder kendine. Mine Nihat’ın bu takıntılı tutumundan korkmaya başlamıştır. Rüçhan’ın iş birliği teklifi onu Nihat’a karşı biraz olsun güçlendirir. Rüçhan için ise bu iş birliği tamamen kendi gizli hesaplarına hizmet etmek içindir. Somer, Türkan'ın kendisinden ayrılmak istemesinde kararlı durmasıyla pes etmek istemez. Türkan'ı teknede yalnız bırakan Somer, ona ufak bir oyun oynamak ister. Ancak Türkan, korku dolu anlar yaşar.

Rüçhan, Kalender Ailesi'ne karşı vurucu bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Fatih'in verdiği evraklarla Sadık ve ailesi için zor günler kapıdadır. Somer, evliliğini kurtarmak isterken mahkeme gününün belli olması işleri iyice çıkmaza sokar. Türkan ise boşanma davasını iple çektiğini göstermeye çalışsa da içten içe yıkılır.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Üç Kız Kardeş 13. Bölüm Fragmanı yayında! Somer ve Türkan aşklarına bir şans daha verecek mi?

Haberin Devamı

Duruşma günü gelip çatmıştır. Somer ve Türkan boşanmak için hakim karşısına çıkarlar. Nesrin onların boşanmaması için elinden geleni yaparken Rüçhan tam tersi bir tavır takınır. Ancak Somer, Türkan ile olmaya kararlıdır. Somer sonunda barışmak için Türkan'ı ikna edebilecek mi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!