Tutunamayanlar dizisi nerede çekiliyor? Tutunamayanlar senaristi kimdir konusu ne?

Güncelleme Tarihi:

Tutunamayanlar dizisi nerede çekiliyor Tutunamayanlar senaristi kimdir konusu ne
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2020 17:39

Tutunamayanlar dizisi nerede çekiliyor, Tutunamayanlar konusu ne soruları, dizinin ilk bölümü itibariyle pek çok kişinin araştırdığı konu olmaya başladı. İlgi çeken konusuyla dikkatleri üzerine toplayan dizinin senaristi de merak edilen bir diğer konusu oldu. Tutunamayanlar'ın senaristi ve nerede çekildiği hakkında bilgi edinmek isteyen seyirciler, ilk bölüm itibariyle internet üzerinden sorularına cevap aramaya başladı. Peki, Tutunamayanlar nerede çekiliyor? Tutunamayanlar senaristi kimdir konusu ne?

Haberin Devamı

7 Ocak Salı günü TRT1'de yayın hayatına başlayan Tutunamayanlar dizisi ilk bölümüyle beraber izleyenler tarafından merak konusu oldu. Komedi kategorisinde yer alan dizi İstanbul'da gerçekleşen çekimleriyle de ilgi topladı. Dizinin konusu ise izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Peki, Tutunamayanlar dizisi nerede çekiliyor ?Tutunamayanlar senaristi kimdir? İşte, Tutunamayanlar dizisiyle ilgili merak edilen bilgiler.

TUTUNAMAYANLAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Tutunamayanlar dizisi, genel olarak İstanbul sokaklarında çekiliyor. Dizinin ana çekim noktalarından birisini ise Beykoz'daki Gümüşsuyu Mahallesi oluşturuyor. Dizinin bazı çekimleri ise Kanlıca civarında gerçekleştirilmiştir.

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİNİN SENARİSTİ KİMDİR?

Haberin Devamı

Tutunamayanlar dizisinin senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan yazmaktadır. Osman Nail Doğan'ın senaristi olduğu yapımlar, Dengi Dengine  ve Güvercin Hırsızları isimli yapıtlardı.

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİNİN KONUSU

Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık (Doğu Demirkol) gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesi nedeniyle her şeyini kaybeden İrem'e (Ece Çeşmioğlu) aşık olur. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık'ın davetiyle yaşadığı mahalleye gelir ve mahalledeki kitap kafede çalışmaya başlar. İrem'in hayali başarılı olmak, kendi işini kurmak ve bir gün tekrar eski günlerine dönebilmektir.
 
İrem'i etkilemenin yolunun iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık ise bir gün bağnaz ve vizyonsuz İlham Perisi İlhan'la (Zafer Algöz) karşılaşır. İlham Perisi’nin verdiği fikirlerle hepsi başarısız olacak olan birbirinden eğlenceli iş girişimlerine atılır.

BAKMADAN GEÇME!