Türk Malı dizisi ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Türk Malı dizisinin 2. tanıtım fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Türk Malı dizisi ne zaman yayınlanmaya başlayacak Türk Malı dizisinin 2. tanıtım fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 20:14

Türk Malı dizisinin ne zaman yayınlanmaya başlayacağı birçok dizisever tarafından oldukça merak konusu oldu. Bir dönem ekranlarda yayınlanan Türk Malı komik ve eğlence dolu sahneleriyle gönüllerde taht kurmuştu. Yıllar geçmesine rağmen akıllara kazınan Türk Malı dizisinde tekrardan eğlenceli bir ekip olacak. Oyuncu kadrosunda Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Haki Biçici, Polina Ch, Selen Görgüzel, Serkan Şengül, İlke Korkmaz ve Buse Narcı rol alıyor. Peki, Türk Malı dizisi ne zaman yayınlanmaya başlayacak?

Haberin Devamı

İlk kez 2010 yılında diziseverlerle buluşan Türk Malı, yıllar sonra yeniden izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Şafak Sezer’in canlandırdığı Erman Kuzu’nun başına gelen olayları komik bir şekilde ele anlatacak olan Türk Malı’nın çekimleri 8 Mayıs’ta başlayacak. Yaz aylarında seyirciyi kahkaha tufanına tutmaya hazırlanan Türk Malı çok yakında ekranlarda olacak.  Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Haki Biçici, Polina Ch, Selen Görgüzel, Serkan Şengül, İlke Korkmaz ve Buse Narcı rol alıyor.

2011 YILINDA FİNAL YAPMIŞTI

Daha önce Show TV'de yayınlanan Türk Malı, 20 yıldır evli olan ve birbirlerinden sıkılmalarına karşın beraber yaşamak zorunda olan Abiye (Binnur Kaya) ve Erman'ın (Şafak Sezer) mutsuz ve trajik evlilikleri anlatıyordu. Bir karakter komedisi olan Türk Malı, 2011 yılında final yaparak ekran macerasını tamamlamıştı.

BAKMADAN GEÇME!