Tozluyaka yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? Tozluyaka dizisi yeni bölüm fragmanı ile belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Tozluyaka yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı Tozluyaka dizisi yeni bölüm fragmanı ile belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2022 14:42

Tozluyaka yeni bölüm için araştırmalar hızlandı. Fox TV ekranlarında yayınlanan Tozluyaka her hafta pazartesi akşamları ekrana geliyor. Dizinin oyuncuları arasında Emre Kınay, Dolay Soysert, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan gibi isimler yer alıyor. Bu hafta bayram tatili sebebi ile dizilerin ekrana gelmemesi akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Peki, Tozluyaka yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı?

Haberin Devamı

Tozluyaka dizisinin bu akşam olup olmadığı merak ediliyor. Fox TV ekranlarında yayınlanan Tozluyaka her hafta pazartesi akşamları yayınlanıyor. Dizinin bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği yayınlanan fragman ile belli oldu. İşte Tozluyaka 3. bölüm fragmanı

TOZLUYAKA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Tozluyaka yeni bölümün ne zaman ekrana geleceği yayınlanan fragman ile netlik kazandı. Tozluyaka 3. bölüm fragmanında yeni bölümün 18 Temmuz Pazartesi günü yayınlanacağı açıklandı.

Yeni bölüm fragmanında Ali, ‘Bana bir yol göster Vefa. Katilini bulmama ramak kaldı ama önümde koca koca duvarlar. Kim aldı seni bizden ne olur söyle… Çağrı mı Ege mi hangisi? Berk mi o mu aldı canını? Hazal mı, Cemre mi?’ diyor.

BAKMADAN GEÇME!