Tolgshow final yapıyor!

Güncelleme Tarihi:

Tolgshow final yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2018 13:21

Tolgshow, iki sezondur Fox TV ekranlarında devam ettiği sahnesine bu akşam son kez çıkacak. Normal şartlar altında cumartesi akşamları izleyicisinin karşısına çıkan Tolgshow cuma gecesi gerçekleştireceği finalle izleyicisine veda edecek. Tolgshow'un final bölümündeki konuğu Begüm Kütük olacak. İşte, Tolgshow final bölümünden bazı detaylar

Haberin Devamı

Tolgshow cuma akşamı son kez izleyicisiyle buluşacak. Tolga Çevik’in ‘Arkadaşım’ olarak sahneye çıktığı doğaçlama eğlence programı TOLGSHOW, Cuma akşamı final bölümü ile ekrana geliyor. İki sezondur izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatan Tolga Çevik, Begüm Kütük’ü ağırladığı final bölümünde unutulmaz anlara imza atacak.

Tolga Çevik final bölümünde, dokuz kız kardeş ile büyümüş kibar ‘Arkadaşım’ olurken, karşısına çıkan maço genç kadın (Begüm Kütük) ile yaşadığı anlaşmazlıklar ekran başındakileri yine çok güldürecek.

TOLGSHOW’un ikinci perdesinde fenomen karakter Bay Bıngıl olarak karşımıza çıkan ‘Arkadaşım’, Karadeniz tatili için eniştesiyle birlikte yollara düşecek. Yolda hamile bir kadına yardım eden Bay Bıngıl bunun hayallerindeki tatil olmadığını fark ettiğinde iş işten geçmiş olacak.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!