Thor: Love and Thunder ne zaman çıkıyor ve vizyona girecek? Thor: Love and Thunder yeni fragman yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Thor: Love and Thunder ne zaman çıkıyor ve vizyona girecek Thor: Love and Thunder yeni fragman yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2022 11:12

Merakla beklenen Thor: Love and Thunder filmi için geri sayım başladı. Filmin ilk fragmanı daha önce yayınlanmıştı ve filme yeni oyuncuların da katıldığı görülmüştü. Heyecanla beklenen Thor serisinin yeni filminin 2. fragmanı da yayınlandı. Peki Thor: Love and Thunder ne zaman çıkıyor? İşte Thor: Love and Thunder yeni fragman...

Haberin Devamı

Thor serisinin dördüncü filmi, Thor: Love and Thunder'ın 2. fragmanı da yayınlandı. Uzun zamandır beklenen film, konusu ve oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. İşte Thor: Love and Thunder vizyon tarihi, konusu ve oyuncuları...

THOR: LOVE AND THUNDER NE ZAMAN ÇIKIYOR?

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü olarak da bilinen Thor: Love And Thunder filminin 8 Temmuz 2022'de yayınlanması planlanıyor. Film, Marvel Sinematik Evreni'nin 29. filmi.

YENİ FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

THOR: LOVE AND THUNDER OYUNCULARI KİMLER?

Thor serisinin 4 filmi olan Love and Thunder'ın oyuncu kadrosunda Chris Hemsworth, Christian Bale, Natalie Portman ve Tessa Thompson ve Chris Pratt gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin yönetmeni ise Taika Waititi.

THOR: LOVE AND THUNDER KONUSU

Haberin Devamı

Yayınlanan yeni fragmana göre Thor: Love and Thunder, Thor ve Gorr the God Butcher arasındaki yeni mücadeleye sahne olacak. Christian Bale'in canlandırdığı Gorr the God Butcher, bütün tanrıları yok etmek isteyen, dünyadışı bir savaşçı. Ayrıca Thor, savaşta uzun süredir görmediği eski sevgilisi Jane Foster ile karşılaşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!