Teşkilat Serdar öldü mü? Çağlar Ertuğrul diziden ayrılıyor mu? İşte sezon finali

Güncelleme Tarihi:

Teşkilat Serdar öldü mü Çağlar Ertuğrul diziden ayrılıyor mu İşte sezon finali
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 08:47

Teşkilat dizisinde Serdar’ın ölüp ölmediği merak ediliyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat her hafta Pazar akşamları ekrana geliyor. Dizide Serdar karakterine Çağlar Ertuğrul hayat veriyor. Dizinin izleyenleri sezon finalinin ardından araştırmalarını hızlandırdılar. Peki, Teşkilat Serdar öldü mü? Çağlar Ertuğrul diziden ayrılıyor mu?

Haberin Devamı

Teşkilat dizisi izleyicileri Serdar’ın diziden ayrılıp ayrılmadığını merak ediyorlar. Teşkilat dizisinin sezon finaline Serdar ve Zehra arasında yaşanan diyalog damga vurdu. Sezon finalinde Pınar, Serdar ve Tövbekar çatışmaya girdikleri bir binadan çıkamıyorlar. Daha önce dizinin Tövbekar’ı Hakan Boyav’ın ekibe veda edeceği gündemde yer almıştı. İşte detaylar

TEŞKİLAT DİZİSİNDE SERDAR ÖLDÜ MÜ?

Teşkilat dizisinin sezon finaline Serdar karakteri damga vurdu. Çağlar Ertuğrul’un canlandırdığı Serdar karakteri Deniz Baysal’ın canlandırdığı Zehra karakterine binadan dışarı çıkamayacaklarını söylüyor ve ‘Geriye tek bir seçenek kalıyor, tetikleyici sende. Bas patlat burayı!’ diyor.

Serdar, ‘Beni iyi dinle. Bu heriflerin eline geçmemize izin verme. Ayrıca bu herifleri bir daha böyle bir arada bulamayız, bu fırsatı kaçıramayız. Bak son mermim kaldı. Bunu da üçten geriye sayıp kafama sıkacağım. Boşuna ölmemize izin verme Zehra! Sen benim en güzel rüyamdın.’ Diyor. Zehra evlilik teklifine evet diyeceğini söylüyor. Serdar, ‘Balayı biletlerimiz de hazır. İzlanda’yı göreceğiz’ diyor.

Haberin Devamı

Diğer adamlar Serdarlara yaklaşıyor. Mermileri olmayan ekip Zehra’ya ısrar ediyor. Sezon finalinde Zehra’nın bombayı patlattığı görülüyor.

Teşkilat Serdar öldü mü Çağlar Ertuğrul diziden ayrılıyor mu İşte sezon finali

Yeni sezonda diziye Pınat, Serdar ve Tövbekar’ının veda edip etmeyeceği netlik kazanacak. Daha önce TV 100’de yer alan haberde dizinin Tövbekar’ı Hakan Boyav’ın ekibe veda edeceği gündeme getirilmişti.

BAKMADAN GEÇME!