Tehlikeli Görev (The Doorman) filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Güncelleme Tarihi:

Tehlikeli Görev (The Doorman) filmi oyuncuları kimler, konusu nedir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2022 12:06

2020 yılında vizyona giren aksiyon gerilim türündeki Tehlikeli Görev filmi ekranlara geliyor. Başrollerinde Jean Reno ve Ruby Rose'un yer aldığı Tehlikeli Görev filmi oyuncuları ve konusu hakkında bilgiler haberimizde...

Haberin Devamı

Eski bir denizci olan lüks apartman kapıcısını, ölü kız kardeşinin kocası ve çocuklarının binasında, gizli değerli sanat eserlerini ele geçirme niyetinde olan bir hırsız çetesine karşı savaşının anlatıldığı Tehlikeli Görev filmi bu akşam ekranlarda olacak. 2020 yapımı filmin yönetmenliğini Ryuhei Kitamura üstlenirken, senaryosu Lior Chefetz, Joe Swanson, Harry Kazanan tarafından kaleme alınmıştır.

TEHLİKELİ GÖREV FİLMİ KONUSU NEDİR?

Deniz Kuvvetleri'nin bir üyesi olan Ali, son görevini tamamlamasının ardından New York'a döner. Bir apartmanda çalışmaya başlayan Ali, burada bir aile ile arkadaş olur. Bu sırada Victor Dubois'in lideri olduğu bir grup hırsız, ailenin tüm değerli eşyalarını çalmak için harekete geçer. Bu durumun ardından Ali, aileyi korumak için hırsızları etkisiz hale getirmeye çalışır. Ancak çete giderek daha acımasız hale gelince Ali, tüm ölümcül dövüş becerilerini kullanmak zorunda kalır.

Haberin Devamı

TEHLİKELİ GÖREV FİLMİ OYUNCULARI

Yönetmenliğini Ryûhei Kitamura'nın üstlendiği Tehlikeli Görev oyuncuları arasında Ruby Rose, Jean Reno, Aksel Hennie yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!