Tatlı İntikam bu akşam yayınlanacak olan final bölümünde Pelin ve Sinan...

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam bu akşam yayınlanacak olan final bölümünde Pelin ve Sinan...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2016 18:32

Tatlı İntikam dizisinin bu akşam yayınlanacak olan son bölümünde heyecan dorukta olacak. Kanal D ekranlarının nefes kesen dizisi Tatlı İntikam yayınladığı final fragmanıyla izleyicilerine üzücü haber verdi. İlgiyle izlenen dizinin son bölüm fragmanının ekranlara gelmesi izleyiciye son bölümün heyecanlı geçeceğinin sinyalini verdi. Son bölümde Barış'ın sürpriz bir şekilde Pelin'e yaptığı evlilik teklifi nasıl sonuçlanacak? Pelin savaşının kazanan taraf Sinan mı yoksa Barış mı olacak? İşte, Tatlı İntikam 30. son bölüm final fragmanı.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam macerasında sona gelindi. Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç’ın paylaştığı, Zeyno Günenç, Ayşenil Şamlıoğlu, Hazal Türesan, Çağrı Çıtanak ve Cemre Gümeli gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Tatlı İntikam 30. bölümüyle final yaparak son kez ekranlarda olacak. Yaz sezonunda başlayan dizinin final bölümü yarın akşam saat 22.15’te yayınlanacak. Pelin ve Sinan kavuşabilecek mi? Kader oyununda aşk galip gelecek mi? İşte tüm bu soruların yanıt bulacağı Tatlı İntikam 30. bölüm fragmanı ve dizinin ekrana gelen son bölümünde yaşananlar!

FİNALDE YAŞANACAKLAR

Barış’ın yaptığı evlilik teklifi karşısında şaşkınlık yaşayan Pelin, aklı ve mantığı arasında gelip gitmektedir. O bir seçim yapmaya çalışırken teklifi öğrenen Sinan, darmadağın olur. Sevdiği kadını kaybetme düşüncesiyle kahrolsa da onu yeniden elde etmek için her şeyi denemeye kararlıdır. Öte yandan kız kardeşi ve Sinan arasında yaşananları öğrenen Barış, elindekileri kullanarak Sinan’ı Pelin’nn hayatından sonsuza kadar çıkarmaya çalışır. Abisi Pelin’i ikna etme yolları ararken Duygu da, Sinan ile yan yana gelmenin yollarını bulmaya çalışır. Türlü oyunlar, yanlış anlaşılmalar ve geçmişten gelen bütün kırgınlıklara rağmen Pelin, Sinan’a bir şans verecek mi? Sinan ve Pelin aşkı masallardaki gibi mutlu sonla bitecek mi? Tüm bu soru işaretlerinin yanıtı, Tatlı İntikam final bölümünde!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sinan'ın Barış’ın mekanını basmasıyla yeni bir kriz yaşandı. Aynı kadın için savaşan iki adam da inatlarını sürdürdü. Sinan’ı kurtaracak tek şey ise, Pelin’in ifadesiydi. Ancak iki adam arasında kalan ve gelgitlerle mücadele eden Pelin, ifadesine gerek kalmadan Sinan’ın bu işi halletmesini istedi. Ancak, beklenmedik gelişmelerle Sinan ve Pelin hem kendilerini, hem de aşklarını sınayacakları büyük bir sınavdan geçtiler. 

BAKMADAN GEÇME!