Taşıyıcı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Taşıyıcı konusu ve oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Taşıyıcı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir Taşıyıcı konusu ve oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2022 14:21

Taşıyıcı filmi yeniden ekranlarda yayınlanıyor. 2002 yapımı film aksiyon, polisiye ve gerilim türünde. Filmin yönetmen koltuğunda ise Corey Yuen ve Louis Leterrier oturuyor. Peki Taşıyıcı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Haberin Devamı

Taşıyıcı, Jason Statham'ın başrolde olduğu sevilen aksiyon filmlerinden biri. 2002'de vizyona giren filmin senaryosu Robert Mark Kamen ve Luc Besson'a ait. İşte Taşıyıcı filminin konusu ve oyuncuları...

TAŞIYICI FİLMİ KONUSU

Frank, hayatının bir kısmını bir özel operasyon biriminin önemli bir parçası olarak geçirmiştir. Artık bir paralı askerdir ve hangi görevi beğeniyorsa onu yerine getirmektedir. Üç adet altın kuralı vardır. Frank, anlaşmanın bozulmasından; kim için çalıştığının sorulmasından ve taşıdığı paketin içinde ne olduğunu öğrenmekten hiç hoşlanmaz. Aldığı son görevde taşıdığı paket de tıpkı diğerleri gibi bir pakettir. Ancak kazın ayağı aslında öyle değildir.

TAŞIYICI FİLMİ OYUNCULARI

Filmin oyuncu kadrosunda Jason Statham, Shu Quin, Matthew Modine, François Berleand, Matt Schulze, Christian Gazio, Ric Young, Amber Valletta gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!