Taş Kağıt Makas son bölüm (2. bölüm) izleme ekranı | Taş Kağıt Makas 2. bölüme damga vuran sahne: Umut, Fecir’in itiraf görüntülerini gördü... İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Taş Kağıt Makas son bölüm (2. bölüm) izleme ekranı | Taş Kağıt Makas 2. bölüme damga vuran sahne: Umut, Fecir’in itiraf görüntülerini gördü... İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2024 03:03

Taş Kağıt Makas 2. bölüm izleme ekranı Kanal D üzerinden erişime açıldı. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan Taş Kağıt Makas ikinci bölümüyle 6 Mart Çarşamba akşamı seyirci karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde Harun’u ofisinde ziyaret eden Fecir, ona kendisiyle uğraşmaması için pare teklif etti. Dizinin final sahnesinde ise hukuk bürosuna giden Umut, Harun’un olmadığını öğrenince onu odasında bekledi. Umut, Fecir’in itiraf görüntülerini görünce sevinçten havalara uçtu. Tüm bunların ardından Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Taş Kağıt Makas ikinci bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 3. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Taş Kağıt Makas son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan Taş Kağıt Makas 6 Mart tarihinde 2. bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dizinin son bölümünde, Rıza’nın Büşra’nın katil olarak tutuklanması, Umut’un hayatını bir anda cehenneme çevirdi. Babasının kurtuluşunun iyi bir avukattan geçtiğini bilen Umut, kendini Harun Yakar’ın kapısında buldu. İşte, Taş Kağıt Makas 2. bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

TAŞ KAĞIT MAKAS 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

6 Mart Çarşamba günü yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisinin 2. bölümünde Harun, Umut'un yardım isteğini geri çevirmiyor!

Rıza’nın Büşra’nın katil olarak tutuklanması, Umut’un hayatını bir anda cehenneme çevirir. Babasından başka kimsesi olmayan genç adam, Alev’in de yardımıyla bu işin içinden çıkmaya çalışır. Umut, babasını kurtarmak için iyi bir avukat bulmak zorundadır.

Haberin Devamı

Kadri’yi içeriden kurtaran Harun, Fecir Emirkıran’ın radarına girer. Aralarındaki kapışmanın ikinci bölümü başlar. Harun, Fecir Emirkıran’a karşı olan mücadelesinde sağlam adımlar atmak zorundadır. Babasının kurtuluşunun iyi bir avukattan geçtiğini bilen Umut, kendini Harun Yakar’ın kapısında bulur. Umut, Harun Yakar’ı babasının davasını almaya ikna edebilecek midir?

TAŞ KAĞIT MAKAS 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Taş Kağıt Makas 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Harun, Umut'a yardım edecek mi?

Harun, Umut'a babasını kurtaracağını söyler. Umut, mutlu bir şekilde babasının yanına gider ve onu kurtaracağını söyler. Ancak Kadri, Harun'u davayı kaybetmesi için uyarır. Mahkemede Umut, Harun'un kendisine yardım etmesini bekler. Peki, Harun, Umut'a yardım edecek mi?

Taş Kağıt Makas yeni bölümleriyle her çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!