Taş Kağıt Makas ilk bölüm (1. bölüm) izleme ekranı | Taş Kağıt Makas 1. bölüme dama vuran sahne! Umut o geceye ait kamera kayıtlarını gördü.... İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Taş Kağıt Makas ilk bölüm (1. bölüm) izleme ekranı | Taş Kağıt Makas 1. bölüme dama vuran sahne Umut o geceye ait kamera kayıtlarını gördü.... İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2024 02:21

Taş Kağıt Makas 1. bölüm izleme ekranı Kanal D üzerinden erişime açıldı. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan Taş Kağıt Makas ilk bölümüyle 28 Şubat Çarşamba akşamı seyirci karşısına çıktı. Dizinin ilk bölümünde Telefonunun çalındığını fark eden ve suçluyu yolcular arasında arayan Alev'in yolu Umut'la kesişti. Ekip otosuna bindirilen Rıza, yolun yarısında karakol yerine başka bir yere götürüldüğünü fark etti. Dizinin final sahnesinde ise Karakoldaki masanın üzerinde babasının dosyası duran Umut, o geceye ait kamera kayıtlarını gördü. Tüm bunların ardından Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Taş Kağıt Makas ilk bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 2. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Taş Kağıt Makas ilk bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan Taş Kağıt Makas 28 Şubat tarihinde ilk bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dizinin ilk bölümünde, babasının olduğu yeri öğrenen Umut, yardıma gittiğinde yerde cansız bir şekilde yatan Büşra’yı görürken, Rıza cinayet şüphesi ile gözaltına alındı. Finalde ise Karakoldaki masanın üzerinde babasının dosyası duran Umut, o geceye ait kamera kayıtlarını gördü. İşte, Taş Kağıt Makas 1. bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

TAŞ KAĞIT MAKAS 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Umut ve Rıza, kendi küçük dünyalarında yaşayıp giden baba oğuldur. Bir plazada temizlik işçisi olarak çalışan Rıza, kendini oğlu Umut’a adar. Sıradan bir hayatı olan Umut’un, sıradan olmayan bir hastalığı vardır: Hipertimezi…

Haberin Devamı

Çocukluğundan beri Hipertimezi’yle yaşamayı öğrenen Umut, hayatı boyunca gördüğü, duyduğu hiçbir şeyi unutmaz. Bu özelliği bazen mucizeye, bazen felakete dönüşebilir. Umut, bir sabah hayatını alt üst eden güne uyanır. Babası Rıza bir cinayetin faili olarak gözaltına alınır. Üstelik Rıza, o geceye dair hiçbir şey hatırlayamaz. Umut ve Rıza, bir anda kendilerini bir cehennemin içinde bulurlar.

Londra’dan yeni gelen, İstanbul gecelerinin hızlı ismi Fecir Emirkıran; adına yakışır şekilde ülkeye dönüş yapar. Kavga ettiği Kadri Palaz, Fecir’in de baskısıyla gözaltına alınır. Ama Kadri’nin avukatı, tüm dengeleri değiştirir. Hukuk dünyasının renkli figürü Avukat Harun Yakar, kendine has yöntemleri ve tarzıyla Fecir’in başına dert olur. Fakat Harun da sert kayaya çarpmıştır. Hayatında önemli bir yeri olan abisi Kadri Palaz’ı içeriden kurtarabilecek midir?
Herkesin kazanıp, herkesin kaybettiği Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, büyük bir felaketin ardından başlar. Bu oyunu kim kazanacaktır? Haklı olanlar mı? Düzenin sahipleri mi?

TAŞ KAĞIT MAKAS 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Taş Kağıt Makas 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Umut babasını kurtarabilecek mi?

Haberin Devamı

Umut, çaresiz bir şekilde babasının davasına girer ancak savunmasını yapacak bir avukat bile yoktur. O anda içeriye Harun girer ve savunmayı yapacağını söyler. Harun, Umut'u babasını suçlayanlar hakkında uyarır. Umut tüm dikkatini babasını kurtarmaya verir. Harun, Umut'un zehir gibi bir hafızaya sahip olduğunu fark eder.

Taş Kağıt Makas yeni bölümleriyle her çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!