Survivor'da takımlar karışacak mı? Survivor'da takımlar ne zaman değişecek 2022? Acun Ilıcalı'dan acil durum konseyi!

Güncelleme Tarihi:

Survivorda takımlar karışacak mı Survivorda takımlar ne zaman değişecek 2022 Acun Ilıcalıdan acil durum konseyi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2022 02:12

Survivor'da takımların değişip değişmeyeceği yarışmanın son bölümüyle beraber yeniden merak konusu oldu. Birleşme partisinin ardından takımlarda yaşanan dengesiz yarışmacı elemesiyle beraber, Acun Ilıcalı takımların değişip değişmemesi yönünde anket başlattı. Survivor All Star'ın son bölümünde Acun Ilıcalı’nın acil durum konseyi yapılacağını açıklaması takımların değişebileceğini gözler önüne serdi. Survivor’da takımlar karışacak mı? Survivor 2022'de yeni takımlar nasıl olacak? sorusu perşembe akşamı yanıt bulacak.

Haberin Devamı

Survivor 2022'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Adım adım büyük finale giden Survivor'da her geçen hafta zorluk derecesi artarken ünlüler takımının azalması ve gönüllüler takımındaki yarışmacı fazlalığı dengesizliğe neden oldu. Survivor'da güç dengesinin sağlanması için Acun Ilıcalı izleyicilere "Takımlar karışsın mı, karışmasın mı?" anketini yöneltti. Acun Ilıcalı bu akşam acil durum konseyi yapılacağını ve takımlarda değişiklik olacağını söyledi.

SURVİVOR'DA TAKIMLAR NE ZAMAN KARIŞACAK?

Survivor'ın yayınlanan son bölümünde Acun Ilıcalı şunları söyledi;

Yarın akşam bir acil durum konseyi olacak. Acil durum konseyinin konusunu tahmin ediyorsunuzdur ama ben yine de altını çizerek söyleyeyim; takımlarda değişiklik olacak. Bunu size acil durum konseyinde anlatacağız. Perşembe akşamı yeni takımları açıklayacağız ve Survivor'da yeni bir dönem başlayacak. Seyircilerimiz için perşembe günü yayında olacak. Biz size bununla ilgili açıklamayı elemeden sonra açıklayacağız.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KALAN YARIŞMACILAR

ÜNLÜLER: Adem Kılıçcı, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Çağan Atakan Arslan, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Parviz Abdullayev, Sema Aydemir.

GÖNÜLLÜLER: Anıl Berk Baki, Ayşe Yüksel, Berkan Karabulut, Evrim Keklik, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!