Survivor'da kim hangi takıma geçti? Ünlüler-Gönüllüler değişikliği nasıl oldu? İşte Survivor 2020 yeni takımlar

Güncelleme Tarihi:

Survivorda kim hangi takıma geçti Ünlüler-Gönüllüler değişikliği nasıl oldu İşte Survivor 2020 yeni takımlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2020 00:15

Survivor 2020 14 Nisan akşamı 46. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Survivor'da her hafta salı akşamı yapılan konsey, bu hafta farklı bir konseptle ekranlara geldi. Rekabetin ve mücadelenin giderek kızıştığı yarışmada, Survivor'da bu hafta eleme olup olmadığı ekran başındakiler tarafından merakla araştırılırken, Survivor 2020'de salı akşamı takımlar yeniden kuruldu. Acun Ilıcalı'nın 2 yarışmacının takımlar arası yer değiştireceğini konseyde söylemesiyle beraber, bazı yarışmacılar şaşkına döndü. Gecenin nefes kesen anları ise iletişim ödülünde ekranlara geldi. Peki, Survivor 2020'de kim hangi takıma geçti, takımlar değişti mi? Survivor'da eleme oldu mu? İşte, Survivor'da yeni takımlar ve Survivor'un son bölümünde yaşananlar...

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler, birleşme partisinden sonra 14 Nisan Salı akşamı izleyici ile buluştu. Takımların karıştığı bölümde, izleyenler Survivor'da eleme olup olmadığını öğrenmek adına Survivor'da eleme oldu mu? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Öte yandan, Survivor'da su sezon daha önce yapılmamış bir farklılık gerçekleşti ve takımlar yeniden kuruldu. Survivor konseyinde  bazı yarışmacılar ise takımların değişme kararına tepki gösterdi. Peki, Survivor'da eleme olacak mı? Survivor'da takımlar nasıl değişti? İşte, ünlüler gönüllüler değişikliğiyle Survivor'da kurulan yeni takımlar. 

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da salı akşamı takım değişiminden önce yarışmacılar parkurda ödül oyunu için karşı karşıya geldi. 14 Nisan Salı akşamı mücadele veren yarışmacılar iletişim oyununu kazanmak için ter döktü. Oynanan oyun sonrası Survivor'da iletişim ödül oyununu ünlüler takımı kazandı. Ünlüler takımı böylece sevdikleriyle iletişim kurma şanslı elde etti. 

Haberin Devamı

SURVİVOR KİM HANGİ TAKIMA GEÇTİ?

Survivor'da yeni takımlar yeniden kuruldu. Konseyde, 2 takımdan 2 ismin yer değiştireceğini Acun Ilıcalı açıkladı. Ünlüler Takımından Gönüllüler Takımı'na geçen isimler gecenin sonunda belli oldu. Survivor 2020'de Ünlüler Takımından Gönüllüler'e geçen isim Berkan oldu. Yunus Emre ise, Survivor Gönüllüler Takımı'ndan Ünlüler Takımı'na geçen isim oldu. 

Yarışmacılar, çarşamba gününden itibaren yeni takımlarında mücadele verecek. 

SURVİVOR'DA ELEME OLDU MU?

İlgi gören yarışma programı Survivor 14 Nisan akşamı ekranlara gelen bölümünde farklı bir konsey ile yayınlandı. Ancak Survivor konseyinde bu kez eleme değil, takımların karıştığı bir konsey yaşandı. Dolayısıyla Survivor'da bu hafta eleme olmadı. Survivor'da elemenin önümüzdeki hafta salı günü yapılması bekleniyor. Gelişmeler geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE KİM ELENMİŞTİ?

Survivor'da en fazla SMS oyu alan isimler Aycan ve Ezgi oldu. İki ismin belirlediği Ersin ve Mert eleme potasına kaldı. 4 kişi arasında geçen eleme heyecanında Perviz elenerek Survivor'dan ayrıldı.Güçlü bir yarışmacı olan Perviz'in elenmesi karşı takımı ve ekran karşısındakileri şaşırttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!