Survivor 93. bölüm fragmanı: Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 93. bölüm fragmanı: Survivorda eleme adayı kim oldu, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2020 10:19

Survivor'da eleme adayları her hafta yapılan dokunulmazlık oyunlarının ardından belli oluyor. Bayram haftası nedeniyle geçtiğimiz hafta eleme gerçekleşmeyen Survivor konseyinde, yapılan oylama sonunda Elif ve Yunus Emre'den sonra eleme adayı olan isim Aycan oldu. Pazar günü bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak ve ardından son eleme adayı belli olacak. En düşük SMS'i alan yarışmacı adaya veda edecek.

Haberin Devamı

Survivor'da eleme adayı kim? Ünlüler Gönüllüler formatı ile ekranlara gelen Survivor 2020, 30 Mayıs Cumartesi akşamı eleme konseyi ve dokunulmazlık heyecanı ile sevenlerinin karşısına çıktı. Kişi başı 10'ar bin liralık hediye çekinin dokunulmazlık ödülü ile birleştiği oyunda ünlüler takımı avantajı kazandı. Dokunulmazlık oyunu sonunda Berkan ile Yunus Emre arasında yaşanan gerilim geceye damga vururken, Survivor konseyinde yapılan oylamada ise eleme adayı belli oldu. İşte, 'Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?' sorusunun yanıtını ve Survivor 93. bölüm fragmanı

SURİVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM?

Survivor'da 2 Haziran Salı akşamı gerçekleşecek olan eleme gecesi öncesinde, eleme heyecanı gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta Yapılan oylama sonucunda Elif ve Yunus Emre eleme adayı olmuştu. Survivor'un 30 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan son bölümünde eleme adayı Aycan oldu.

Haberin Devamı

3. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KAZANAN BELLİ OLDU

Büyük finale haftalar kala heyecanın arttığı Survivor'da 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, dokunulmazlığı kazanan takımın onar bin liralık hediye çeki kazanacağını söyledi.

Dokunulmazlık oyununda önce parkurda yarışan yarışmacılar avantajı yakalamak için mücadele verdi. Aynı anda başladıkları atışlarda Ünlüler takımı, Gönüllüler takımından önce oyunu kavradı ve Survivor 2020'de avantaj oyununu kazandı.

Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu ise 10'a 7 skorla gönüllüler takımı kazandı.

BERKAN VE YUNUS EMRE ARASINDA TARTIŞMA

Survivor 2020'nin 3. dokunulmazlık oyunu sonrasında gönüllüler takımından Ardahan sayı alınca, ünlüler takımından Sercan sinirlendi. Gerilimin artmasıyla Survivor Berkan ile ünlüler takımından Survivor Yunus Emre tartıştı. İki takım arasında geçen gergin dolu anların ardından takım arkadaşları araya girerek olaya müdahale etti.

EVRİM'DEN OYUN ÖNCESİ TEPKİ

Survivor 2020'nin 92. bölüm 3. dokunulmazlık oyununda bayrak yarışı öncesi gönüllüler takımından Survivor Evrim'den tepki geldi. Survivor Evrim, takım arkadaşlarına: "Çıkmayacağım" dedi. Survivor 2020 gönüllüler takımında gergin dolu anlar yaşandı.

Haberin Devamı

SURVİVOR 93. BÖLÜM FRAGMANI

Survivor'un son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Survivor 93. bölüm fragmanında Yunus Emre ve Berkan arasındaki kavga dikkat çekti. İkili arasında yaşanan kavgayı Sercan ve Yasin'in engellediği görüldü. İşte, Survivor yeni bölüm fragmanı...

 

BAKMADAN GEÇME!