Survivor 84. bölüm özeti ve bayram sürprizi açıklaması! Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 84. bölüm özeti ve bayram sürprizi açıklaması Survivorda eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2020 09:57

TV 8'de yayınlanan Survivor'da her hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından, yenilen takım konseyde eleme için oylama yapıyor. Survivor'de eleme adayı dün yapılan ada konseyinin ardından belli oldu. Dokunulmazlık ve ödül oyunu sonrasında Acun Ilıcalı bayram özel yayınında yaşanacak sürprizleri açıkladı. Ilıcalı Survivor anlat bakalım oyununda ünlü isimlerin katılacağını söyleyince yarışmacılar büyük şaşkınlık yaşadı. İşte Survivor son bölümde yaşanalar..

Haberin Devamı

Survivor'un 22 Mayıs akşamı ekranlara gelen 84. bölümünde haftanın birinci dokunulmazlık ve ödül oyunu mücadelesi yaşandı. Eleme gecesi için büyük önem taşıyan dokunulmazlık oyununda Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımı yoğun performans sergiledi. Ödül ve dokunulmazlık oyununun birleştiği gecede, bir takım galip gelerek Survivor dokunulmazlık ödülü almaya hak kazandı. Acun Ilıcalı bayram özel yayınıyla da ilgili konseyde bilgiler verdi. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, ödülü hangi takım aldı? Bayram Özel yayını nasıl olacak? İşte, Survivor 84. bölüm özeti ve dokunulmazlığı kazanan takım...

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020 1. dokunulmazlık oyununda ünlüler takımı ve gönüllüler takımı dokunulmazlığı kazanmak için mücadele verdi. Survivor Sercan ve Yasin karşılaşmasında parkurda kıyasıya rekabet yaşandı.

Haberin Devamı

Başa baş giden oyunda Nisa'nın atışları ise büyük beğeni topladı.

Oyun sonunda Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan takım 10'a 5 gönüllüler takımı oldu.

Gönüllüler takımı dokunulmazlık ve ödül oyununu alarak kazandıkları yemeğin tadını çıkardı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da bayram nedeniyle Acun Ilıcalı bu hafta eleme olmayacağını açıkladı. Ancak Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında bir isim eleme adayı seçildi. Bu hafta Survivor eleme adayı Yunus Emre oldu.

Acun Ilıcalı, bayram haftası olması nedeniyle dokunulmazlık oyunlarını bir gün önce oynanacağını söyledi. Bu hafta, bayram nedeniyle eleme olmayacağını açıklayan Acun Ilıcalı, oynanacak bu dokunulmazlık oyunları sonrasında ada konseyinde birer eleme adayı çıkacağını belirtti. Aynı şekilde gelecek hafta yine iki dokunulmazlık oyunu ile iki eleme adayı daha çıkacak. Çıkan bu dört eleme adayı arasında yapılacak oylama sonucunda Survivor’dan elenen yarışmacı belli olacak.

BAYRAM ÖZEL YAYINI NASIL OLACAK?

Survivor 2020 84. bölüm 1. dokunulmazlık ve ödül oyununu öncesinde Acun Ilıcalı bayram özel yayını hakkında detaylar verdi.

Acun Ilıcalı bayramın birinci gününde Survivor yarışmacılarının ünlülerle anlat bakalım oyunu oynayacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Bayramın ikinci gününe dair açıklama yapan Ilıcalı, "Instagram'da 2 milyonluk rekoru kırmayı deneyeceğiz. İki milyonu geçersek kutlama partisi yapacağız" dedi.

Yarışmacıları şaşırtan ünlü sunucu bayramın son gününde ise Karayip'lerin iddialı şovunu Survivor'a getireceklerini söyledi.

 

BAKMADAN GEÇME!