Survivor eleme adayı kim oldu? İşte Survivor'da dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayı

Güncelleme Tarihi:

Survivor eleme adayı kim oldu İşte Survivorda dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2021 07:00

.Survivor Ünlüler Gönüllüler'in pazar akşamı ekranlara gelen bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı ve oyunu kaybeden takım eleme adayını belirlemek üzere konseye gitti. Survivor 2021'de haftanın ikinci eleme adayı gönüllüler konseyinde yapılan oylama sonucu belli oldu. Konseye damga vuran bir diğer olay ise diskalifiye açıklaması oldu. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu? İşte Survivor'da dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayı...

Haberin Devamı

Survivor eleme adayı, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ile belli oldu. 31 Ocak'ta Survivor’ın dokunulmazlık heyecanının yaşandığı 17. bölümde rekabet ve tansiyon yükseldi. Survivor'da büyük mücadele sonrası dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından bir isim ada konseyinde yapılan oylama ile eleme potasına girdi. Gönüllülerde yapılan oylama taktiği dikkat çekti. Daha önce sakatlığı bulunan Emin'in sağlık sorunlarından dolayı Survivor'dan diskalifiye edilmesi ise geceye damga vurdu. Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu? İşte, son bölümde yaşananlar.

SURVİVOR'DA İKİNCİ ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Survivor'ın ekranlara gelen son bölümünde kritik dokunulmazlık oyununun ardından gönüllüler takımı ada konseyine gitti. Yapılan oylamayla potaya Poyraz girdi. Ada oylamasında Aleyna ve Hanzade'nin isimleri ikişer kez yazılırken Poyraz'ın ismi beş kez yazıldı. Survivor'da haftanın ilk eleme adayı ise cumartesi günü Duygu olmuştu.

Haberin Devamı

Salı gecesi de yapılacak olan oylamalarla bir isim daha potaya girecek ve adaya veda eden isim SMS sonuçları ile belli olacak.

Survivor eleme adayı kim oldu İşte Survivorda dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayı

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya geldi. Oyun öncesinde her iki takım değişen kurallarla avantaj için mücadele verdi. Yapılan oyunda avantajı erkeklerde gönüllüler kazanırken kadınlarda ünlüler kazandı.

Final oyununda ise Reşat'ın peş etmesi oyunun kaderini belirledi. Böylece avantajı kazanan ünlüler oldu.

Dokunulmazlık oyununda ise bu avantajı iyi kullanan ünlüler, minderde yapılan yastık oyununda gönüllüler takımını oldukça zorladı. İki güreşçi olan Yunus Emre ile İsmail'in mücadelesi ise adeta nefesleri kesti. Dokunulmazlık oyununda ünlüler takımı gönüllüleri 10-7 skorla mağlup etti.

Ünlülerin üstünlüğü ile böylece ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden takım gönüllüler oldu.

Survivor eleme adayı kim oldu İşte Survivorda dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayı

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA DİSKALİFİYE ŞOKU

Survivor’ın son bölümünde gönüllüler takımından Emin diskalifiye olarak yarışmadan ayrıldı. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden olan Survivor Emin, dizinde daha önce sakatlık yaşamıştı. 31 Ocak akşamı yayımlanan bölümde, Emin Günenç, Doktor Metin Kuş'un kararı ile sağlık durumunun Survivor'a uygun olmamasından ötürü diskalifiye edildi.

Yarışmadan ayrılan Emin ise gözyaşlarını tutamayarak, "Ben buradan gidersem benim hayatım biter." ifadesini kullandı.

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLMUŞTU?

Yarışmanın cumartesi günü yayınlanan bölümünde kazanan Ünlüler Takımı oldu.

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden takımın ada konseyinde çıkaracağı 1. eleme adayının kim olacağı oylama sonucu belirlendi.

Haberin Devamı

Gönüllüler takımı arasında yapılan ada konseyi sonrası, en çok oyu alan isim Duygu oldu ve bu sonuçla haftanın ilk eleme adayı olarak belirlendi.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!