Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor'da haftanın 3. eleme adayı

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dokunulmazlık oyununu kim kazandı İşte Survivorda haftanın 3. eleme adayı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2021 07:46

Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Son derece çekişmeli geçen gecede ilginç enstantaneler de yaşandı. Reşat ve Hanzade'nin gerilim dolu anlar yaşadığı Survivor dokunulmazlık gecesi, 3. eleme adayının belirlenmesiyle birlikte netlik kazandı. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte, Survivor dokunulmazlık oyunu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor'da dün akşam haftanın 2. dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'ın son bölümünde dokunulmazlığı hangi takımın kazandığı merak ediliyor. İzleyiciler Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında yaşanan mücadeleyi heyecanla takip ettiler. Peki, Survivor'da 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'ın son bölümünde 9. haftanın 2. dokunulmazlık oyunu için kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. Kaybeden takım gecenin sonunda konseye gitti ve ada konseyinde bir kişi eleme adaylarından 3. kişi olarak potaya çıktı. 

Survivorda dokunulmazlık oyununu kim kazandı İşte Survivorda haftanın 3. eleme adayı

Survivor cumartesi akşamı ekranlara gelen bölümünde dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanmış, Gönüllüler takımından ise iki eleme adayı birden çıkmıştı. 7 Mart Pazar günü Survivor 42. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, bir kez daha dokunulmazlık için mücadele verdi.

Haberin Devamı

Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler'de birleşme partisi öncesinde heyecan zirve yaptı. Gecenin dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Bu oyunda yarışmacılar, gözleri kapalı ve daire içinde rakiplerinin yerini kollarındaki zillerin seslerinden bulmaya çalıştı. Günün sonunda kazanan takım, 10-9 skorla Ünlüler Takımı oldu.

Survivorda dokunulmazlık oyununu kim kazandı İşte Survivorda haftanın 3. eleme adayı

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

İkinci dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyi toplandı. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı, oylama yaparak bir eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı. İsimler arasında adı en çok yazılan Aleyna Çalışkan haftanın 3. eleme adayı oldu.

SURVİVOR'DA İLK ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu 10-4 gibi farklı bir skorla kazanan Ünlüler Takımı olmuştu. SMS halk oylaması sonrasında yapılan ada oylamasında Gönüllüler takımından Öykü Uysal ve Hanzade, aynı sayıda isimleri yazıldığı için birlikte eleme potasına girdi.

 

BAKMADAN GEÇME!