Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte müthiş mücadelenin detayları

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı İşte müthiş mücadelenin detayları
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2018 15:13

Survivor 2018'de ödül oyunlarının kalitesi ve heyecanı artmaya devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam ödül oyununda oldukça zorlu ve güç gerektiren bir mücadeleyle karşılaştılar. Oldukça aç olan iki takım yarışmacıları da son ana kadar mücadele etti. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte müthiş mücadelenin detayları.

Haberin Devamı

Survivor'da ödül oyunu heyecanı sürmeye devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam karınlarını doyurabilmek adına oldukça zorlu bir mücadeleye çıktılar. Son ana kadar süren mücadelenin ardından yüzü gülen sadece bir taraf oldu. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte müthiş mücadelenin detayları.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam nefes kesen bir ödül oyunu heyecanı yaşadı. Oldukça aç olan iki takım bu akşam zorlu parkurda birbirlerini yenip, ödüle kavuşabilmek için mücadele ettiler. Oldukça güç gerektiren parkurda iki takım yarışmacıları da torbaları toplayıp, atışları düzgün yapmaya çalıştı. Alp Kırşan ödülü açıkladığı an da iki tarafta oldukça büyük bir mutluluk gösterdi. Son ana kadar süren yarışmada yüzü gülen taraf ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı gönüllüler takımı karşısında farklı kazanarak ödülün sahibi oldu.

Haberin Devamı

ECEM KARAAĞAÇ SON BÖLÜMDE DİSKALİFİYE EDİLMİŞTİ

Survivor 2018'e Gönüllüler takımında başlayan ve daha sonra Acun Ilıcalı'nın açıklama yapmasının ardından takım arkadaşlarının oylaması sonucu All Star takımına geçen Ecem Karaağaç, Survivor 2018'den diskalifiye edildi. Survivor'ın geçtiğimiz gün yayınlanan 13. bölümünde Ecem'in Survivor'da yarışamayacağı açıklandı. Fiziksel sağlık problemleri yüzünden yarışmanın doktoru Ecem'in yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı ve Ecem'in Survivor macerası sona erdi.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!