Survivor'da şoke eden Emin kararı... Survivor Emin elendi mi neden diskalifiye oldu?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda şoke eden Emin kararı... Survivor Emin elendi mi neden diskalifiye oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2021 07:04

Survivor'ın yayınlanan son bölümünde bir diskalifiye kararı daha çıktı. 2021 sezonuna hızlı bir giriş yapan Survivor'da Cemal ve Meryem'in ardından bir kişi daha adaya veda etti. Emin, Survivor'a gözyaşları içinde veda ederken,  Acun Ilıcalı Emin'in diskalifiyesinden dolayı üzgün olduğunu söyledi. Peki, Survivor Emin neden diskalifiye oldu?

Haberin Devamı

Survivor’ın son bölümüne diskalifiye kararı damga vurdu. Gönüllüler takımında yer alan Survivor Emin yarışmanın 17. bölümünde adaya veda etmek zorunda kaldı. Doktor Metin Kuş, Emin'in sağlık durumu ile ilgili ''Dünkü filminde sonucu geldi net olarak ama net olarak. " açıklamasında bulunarak yarışmacının devam edemeyeceğini söyledi. Geçtiğimiz haftalarda oynanan sembol oyununda Survivor Emin'in dizinde bir problem olduğu belirtilmişti. Peki, Survivor Emin neden diskalifiye oldu? İşte, o konuyla ilgili bilgiler.

2021 sezonuna hızlı bir giriş yapan Survivor'da Cemal ve Meryem'in ardından bir diskalifiye haberi daha geldi. Sakat olduğu bilinen Emin Günenç, doktorların yaptığı incelemelerle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Emin, Survivor'a gözyaşları içinde veda ederken,  Acun Ilıcalı Emin'in diskalifiyesinden dolayı üzgün olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

EMİN NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden olan Survivor Emin, dizinde daha önce sakatlık yaşamıştı. 31 Ocak akşamı yayımlanan bölümde, Emin Günenç'in dizindeki sorunlar nedeniyle Doktor Metin Kuş yaptığı incelemeleri açıkladı. Kuş, "Daha ciddi bir sorunumuz var. Hakikaten çok üzgünüm. Tahmin ediyor musunuz ,ne olduğunu." dedi.

Emin ise, "Emin Halka yüzüme geldi, bilinç kaybı yaşadın dedin bana. Bacağımda ağrı yok , gerekirse bacağımı kopartırım. Buna ben karar veriyim. Ağrım yok. Kırığım yok." dedi.

Survivorda şoke eden Emin kararı... Survivor Emin elendi mi neden diskalifiye oldu

Türkiye ile de görüştüğünü söyleyen Metin Kuş "Bir sürü arkadaşımla konsülte ettim. Sen devam edemeyeceksin. Ne olur beni bağışlayın." diyerek üzgün olduğunu ekledi.

Yarışmadan ayrılan Emin ise gözyaşlarını tutamayarak, "Ben buradan gidersem benim hayatım biter." ifadesini kullandı.

Emin'in yarışmadan ayrılma kararı sonrası takım arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu.

SURVİVOR EMİN KİMDİR?

Emin Günenç, 23 Temmuz 1994 İstanbul’da doğumlu. Aslen Tekirdağ Şarköylü olan Günenç, Marmara Üniversitesi makine ressamlığı bölümü mezunu.

Haberin Devamı

8 yaşında futbola başlayan Emin, 18 yaşına kadar futbol oynadığını sakatlanınca bırakmak zorunda kaldığını açıkladı. Emin açıklamasında, ‘Üniversite bitince oyunculuk eğitimi aldım. En son Kanal D’de yayınlanan Bir Annenin Günahı dizisinde oynadım.’ dedi.

Günenç, oyunculuk eğitimi aldığı yıllarda zamanının büyük bir kısmını da spor yaparak değerlendirmiş. Daha önce de seçmelere kalan Emin, 2019 yılında finale kalıp yedeklerde yer almış.

BAKMADAN GEÇME!