Survivor'da araba ödülünü kim kazandı? Dün akşam kim elendi?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda araba ödülünü kim kazandı Dün akşam kim elendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2019 23:52

Survivor'da 9 Nisan akşamı hem eleme hem de araba ödülü heyecanı yaşandı. Adadan elenmesi muhtemel isimler arasında yer alan Sude ve Melisa, dün akşam ada konseyinde gerilim dolu anlar yaşadı. Survivor'un dün akşamki bölümünde bir kişi hayallerine veda etti. Peki, Survivor'da araba ödülünü kim kazandı? İşte, Survivor'da kim elendi ve araba ödülünü kim kazandı sorusunun cevabı

Haberin Devamı

İlgiyle takip edilen yarışma programı Survivor 2019'un TV8 ekranlarında yayınlanan 44. bölümünde araba ödülü heyecanı yaşandı. Dominik'te büyük finale doğru geri sayım devam ederken, yarışmacılar arasında rekabet de giderek kızışıyor. Survivor'un 9 Nisan tarihinde ekranlara gelen bölümünde yarışmacılar araba ödülü için parkurda ter döktü. Programın geçtiğimiz bölümlerinde, Melisa ve Sude eleme potasına girmişti. Peki, Survivor'da bu hafta araba ödülünü kim kazandı? 44. bölümün sonunda Dominik'e veda eden isim kim oldu? İşte, Survivor 2019'un son bölümünde yaşananlar...

SEMBOL ÖDÜLÜNÜ KİMLER KAZANDI?

Survivor 2019'un 44. bölümünde Türk yarışmacılar sembol ödülü için karşı karşıya geldi. Kadınlar ve erkeklerin ayrı olarak yarıştığı oyunda yine heyecanlı anlar yaşandı. Sembol oyununu bu hafta erkeklerde Hikmet, kadınlarda ise Sabriye kazandı.

Haberin Devamı

ARABA ÖDÜLÜNÜN KAZANANI

9 Nisan tarihinde yayınlanan Survivor'un 44. bölümünde araba ödülü için yarışmacılar büyük mücadele verdi. Dimitri ile karşı karşıya gelen Sabriye rakibine yenildiğinde tansiyon yükseldi. Siyah ve beyaz takım 9-9 skor yapınca bayrak yarışına gidildi. Kıyasıya mücadelenin ardından araba ödülünün kazananı Yunan yarışmacı Kyriakos oldu.

ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor'un kırk ikinci bölümünde ada konseyinde, siyah takımda bulunan Yunan yarışmacılar toplandı ve adaya veda edecek isimleri belirledi. Survivor'da bu hafta elenecek ismin Türk takımından olacağı için, eleme potasına giren ikinci isim Melisa olarak seçildi. Siyah takımdan ilk eleme adayı ise Sude olarak belirlendi. Adaya veda eden isim ise Melisa oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!