Survivor Yiğit kimdir? Yiğit İnandı kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Güncelleme Tarihi:

Survivor Yiğit kimdir Yiğit İnandı kaç yaşında ve nereli İşte merak edilenler...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2023 17:54

Survivor Yiğit İnandı hakkında bilgiler merak ediliyor. 2023 Survivor sezonunda farklı ve iddialı yarışmacılar yer almaya devam ediyor. Yarışmanın ana kadrosunda mücadele eden isimler kadar yedek yarışmacıların da hayatı araştırılıyor. Peki Survivor Yiğit İnandı kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Yiğit ile ilgili merak edilenler...

Haberin Devamı

Survivor'da mücadele tüm hızıyla sürüyor. Yedek kadrodan ana kadroye geçecek isimler SMS oylarının sonucuna göre belli oluyor. Yedek kadroda merak edilen isimlerden biri de Yiğit İnandı. Bir dönem profesyonel olarak futbol da oynayan genç yarışmacı, spora olan ilgisiyle biliniyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isim, sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Peki Survivor Yiğit İnandı kimdir, kaç yaşında, nereli?

YİĞİT İNANDI KİMDİR?

Survivor Yiğit, 19 Haziran, 1999 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan Yiğit İnandı, 10 yaşındayken ailesi ile beraber ABD'ye gitti ve New York ile Florida'da yaşadı.

Sosyal medyada paylaştığı videolarla dikkat çeken Yiğit, Instagram'da 87 bin takipçisi bulunuyor. Sporla yakından ilgilenen genç yarışmacıın bir dönem profesyonel olarak futbol oynadığı gelen bilgiler arasında.

BAKMADAN GEÇME!