Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Nisan'ın düştüğü an yürekleri ağza getirdi - Elif ve Nisa Survivor'a devam edebilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Nisanın düştüğü an yürekleri ağza getirdi - Elif ve Nisa Survivora devam edebilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2020 14:27

Survivor yeni bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından paylaşıldı. 13 Haziran tarihli gelişmelere dair ipucu veren Survivor yeni bölüm fragmanına Elif ve Nisa'nın görüntüleri damga vurdu. İki yarışmasının akıbetini merak eden izleyiciler 'Elif ve Nisa Survivor'a devam edebilecek mi?' sorusuna yanıt arıyor. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Yarışmacı sayısının giderek azaldığı Survivor’ın yeni bölüm fragmanı sosyal medyaya damga vurdu. Üç kadın yarışmacıdan biri olan Elif, havuza atladığı sırada sakatlanırken; bir talihsiz olay da Nisa’nın başına geliyor. Ambulansla hastaneye kaldırılan Elif'in şoku atlatılamamışken Nisa’nın düşüşü şoke etkisi yaratıyor. Sercan ile parkura çıktığı sırada 3 metre yükseklikten aşağı düşen Nisa'nın acı çekişi yarışmacı arkadaşı Cemal Canı’da gözyaşlarına boğuyor.

Yakın arkadaşının düşüşünü ve ardından yerde kalışını gören Cemal Can, gözyaşlarına boğuldu. Cemal Can 'Aşağıya düştü, bayağı düştü oradan' diyerek ağlamaya başladı. Çeyrek finali garantileyen Elif yarışmaya devam edebilecek mi? Yüksekten düşen Nisa sakatlandı mı? Tüm bu soru işaretleri Survivor 106. bölümde netlik kazanacak.

Haberin Devamı

Elif ve Nisa Survivor'a devam edebilecek mi?

Doktor Metin Kuş, Nisa'ya anından müdahale ederken görülüyor. Düşme sonrasında yaşadığı sakatlığın boyutu, oyuna devam edip etmeyeceği veya Survivor'dan diskalifiye olup olmayacağı ise yapılacak son kontroller sonrasında belli olacak.

 

BAKMADAN GEÇME!